Fill out my online form.

Mine erfaringer med bilindretningskonfiguratoren

Fra kunder til kunder – meninger om og kritik af SR5-konfiguratoren af Stephan Schneider, direktør for S.T.E.-Elektronik.

Først vil jeg gerne kort præsentere mig selv: Mit navn er Stephan Schneider. Jeg er direktør for S.T.E.-Elektronik, Dillingen (Tyskland).
Da en ny leasingaftale skulle indgås, ville jeg udstyre min nye servicevogn (VW Caddy) med en ny bilindretning.

Så kom netop nyhedsbrevet fra Sortimo, hvori SR5-konfiguratoren var omtalt. Konfiguratoren gjorde mig nysgerrig med det samme. Jeg skyndte mig derfor at prøve den og klikke mig igennem de forskellige muligheder. Allerede ved første gennemgang fik jeg et meget positivt indtryk. Af tidsmæssige årsager måtte jeg dog afbryde den første testkørsel i utide. Dagen efter gjorde jeg endnu et forsøg med henblik på at konfigurere en komplet indretning og til sidst afgive en bestilling. Som sagt, så gjort.

Sortimo konfiguratorens fordele

Ud over det positive førstehåndsindtryk var der selvfølgelig også andre årsager til min bestilling. For det første er det meget mere bekvemt at kunne bestille på nettet end at skulle ind i en fysisk forretning. For det andet sparede jeg værdifuld tid, fordi jeg slap for køreturen hen til forhandleren. Da jeg ikke var bundet af åbningstider, kunne jeg inddele min tid fleksibelt og f.eks. udnytte tiden fornuftigt, mens jeg spiste morgenmad.

Også 25 %-tilbuddet ved introduktionen af konfiguratoren var for at være ærlig endnu en udslagsgivende faktor for min hurtige bestilling. Denne uovertrufne rabat ville jeg ikke gå glip af.

Tidsforbrug til konfigureringen

Alt i alt har jeg, når jeg medregner begge dage, brugt 2,5 timer. Emnet onlinekonfigurator var indtil dato ukendt terræn for mig, og det nye produktprogram kendte jeg heller ikke. Selv om jeg ikke havde læst det igennem på forhånd, havde jeg i det store hele let ved at finde ud af det. 

Afvikling og købsoplevelse

Samlet set var jeg meget tilfreds med min købsoplevelse og den samlede afvikling. Bortset fra et par tekniske vanskeligheder kunne jeg uden problemer finde ud af SR5-konfiguratoren. Jeg kan nævne et par eksempler: Ikke alle produkter kunne trækkes ind i bilen, selv om de ifølge konfiguratoren skulle være disponible, og desværre kunne jeg ikke se funktionen, hvor man udstyrer BOXXene indvendigt.

Servicen på monteringsstedet i Zusmarshausen var, som det også var tilfældet ved mit første køb, meget positiv. Personalet er meget venligt og dedikeret, og personligt synes jeg rigtig godt om, at der er et showroom på stedet. Da jeg også gerne vil udstyre mine BOXXe og altid gerne vil se den slags ting i virkeligheden, vil jeg også kigge forbi der.

Jeg har hidtil ikke haft nogen erfaringer med andre producenter og besluttede mig også med det samme for Sortimo for 4 år siden, da jeg ikke kendte til andre udbydere. Da jeg ud over servicen også var yderst tilfreds med selve produktet, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg også skal jeg have udstyret min næste vogn hos Sortimo.

Mit facit

Det er dejligt endelig igen at have en reol i bilen, hvor jeg kan opbevare alle mine ting på forsvarlig og overskuelig vis. Ved hjælp af SR5-konfiguratoren kunne jeg tilpasse bilindretningen målrettet efter mine konkrete behov. Nu glæder jeg mig utrolig meget til at kunne lægge mine arbejdsredskaber og -materialer på plads i min nye reol.

Stephan Schneider Direktør for S.T.E.-Elektronik

Jeg vil også gerne teste bildekorationskonfiguratoren mySortimo graphics. At man kan få udført foliedekorationen og indretningen parallelt, synes jeg simpelthen er så smart. For mig er det virkelig en overvejelse værd, netop med henblik på flere biler. For mine kolleger og mig er det meget praktisk, hvis vi kun skal aflevere vores biler én gang, og det hele kan klares samtidigt. Køreturen til endnu en tjenesteudbyder er ofte meget tidskrævende, og vi kan ikke undvære vores biler særlig længe. Af disse grunde har jeg hidtil ikke haft foliedekoration på vores biler, selv om jeg i flere år har leget med tanken om det. Med min nye bil ville jeg nu gerne tage skridtet, måske endda med bildekorationskonfiguratoren fra Sortimo.

Hvilke erfaringer har du med bilindretningskonfiguratoren? Vi glæder os til at læse din mening i kommentarerne.
Hvis du endnu ikke kender konfiguratoren, kan du prøve den med det samme!

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.