text.skipToContent text.skipToNavigation
COVID-19: Vi er her stadig for dig!

DK-Icons-Kontaktmoeglichkeiten

Dit helbred er det vigtigeste for os. Derfor, vil vi gerne give dig gode råd, til trods for restriktionerne ved personlig kontakt, på telefon, e-mail eller live planlægning via video samtale.

Online ordre er fortsat mulige uden restriktioner!

Perfektioner din professionalisme
Med vores produkter og services

Med få klik kan du bestille alt til din varebil online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og få en rabatkupon for 10% rabat!

Biludstyr og mere
Vores produkter & services

Få mere at vide nu om vores forskellige produktlinjer.

Lastsikring


Få sikret dit transportgods hurtigt og nemt.

Lastsikring til professionelle
mySortimo graphics

Brug dit køretøj som den perfekte reklamesøjle! Design din individuelle bildekoration selv - hurtigt og nemt.

Læs mere
Om os

Historie, filosofi og yderligere oplysninger om Sortimo.

Læs mere

Styring af vognpark


Administrer nemt og overskueligt bilerne i din vognpark.

Læs mere

SR5


Få alt at vide om den nye generation af bilindretinger.

Læs mere
WorkMo

Den multifunktionelle ledsager gennem hele arbejdshverdagen.

Læs mere
TopSystem

Den fleksible tagbagagebærer TopSystem til udvidelse af lastarealet for maksimal udnyttelse af varebilen.

Læs mere
BOXXe & kufferter

Organiseret og sikker transport af arbejdsudstyr.

Læs mere
icon-prozent
Nyheder på vores restlager: BOXXe og mere op til 40% rabat
SR5:
Det siger vores kunder
zitat_anf-zeichen

Konfiguratoren vækkede min interesse fra starten Så jeg ventede ikke længe med at klikke mig vej gennem de mange muligheder. Jeg var interesseret allerede efter de første klik.


Endvidere var der selvfølgelig endnu flere udløsere til ordren. For det første er det betydeligt mere behageligt at bestille online hjemmefra end at køre til en butik. Derudover kunne jeg spare værdifuld tid, som jeg ville have brugt på vejen til forhandleren.

Jeg er glad for endelig at have en hylde i min bil igen og at være i stand til at stuve alt på en organiseret måde. Jeg kunne tilpasse min udstyr, der blev målrettet til mine krav, takket være konfiguratoren. Jeg er meget tilfreds med konfigurationen og konverteringen; det viste sig at være det samme i virkeligheden som jeg havde forestillet mig det online med konfiguratoren.
 
 
zitat_ausf-zeichen
Stephan Schneider,
S.T.E Electronics
08.06.2020
Nethandlen boomer, og der bliver sendt pakker som aldrig før. Det kan både give nye muligheder og udfordringer for personalet i distributionsbranchen, som skal transportere pakkerne effektivt og sikkert. Derfor er tilstrækkelig lastsikring og tilpasningsdygtig bilindretning nødvendig. Få Sortimos tre gode råd til lastsikring i varebilen her.
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
icon_imagecomponent_account
Opret en konto, og nyd godt af de mange fordele!
Vi lover dig, at du vil være i centrum for vores opmærksomhed – fra tilpasset planlægning og rådgivning til overdragelse af køretøjer og videre. Prøv det og se selv, eller følg Ulrich Reitenberger Bau GmbH fra konfigurering af deres SR5-varebil online til at modtage det færdige køretøj.

* mySortimo labels: Tilbuddet gælder både ved et onlinekøb fra en Sortimo-afdeling eller -ProPartner og ved bestilling af din online konfigurerede SR5-indretning på www.mySortimo.dk / i mySortimo configuration. Gælder kun i kampagnetidsrummet – 31.08.2020. Det er ikke muligt at få udbetalt kontanter. Sortimo-forhandlere er udelukket fra kampagnen.

** mySortimo graphics: Tilbuddet gælder ved køb af en SR5-bilindretning i en Sortimo-afdeling eller deltagende ProPartnere. Rabatten gælder kun selve foliesættet, ikke monteringen på bilen. Gælder kun i kampagnetidsrummet – 31.08.2020. Det er ikke muligt at få udbetalt kontanter. Fås kun hos deltagende Sortimo-forhandlere.

Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK