text.skipToContent text.skipToNavigation

FMS - Fleet Management Services

De globale markeder bliver mere og mere ustabile på grund af ændringerne i forsyningskæderne. Dette tvinger dig til at handle hurtigt og fleksibelt. Tilgængeligheden af de rigtige data på det rigtige tidspunkt spiller en central rolle i dette. 
Full-Service für Ihre Flotte
FMS Consulting
FMS Order Management
FMS Operating System

FMS Consulting

FMS Consulting
FMS Consulting

Optimering af vognparken.

Hurtigt. Effektivt. Let.

Vores krav til os selv er at sørge for, at din vognpark er klar til brug hurtigt og ukompliceret. Til det formål tilbyder vi optimal rådgivning fra vores særlige rådgivere for alle vognparkløsninger, der har stor ekspertise, hvorved dit arbejde lettes, og din vognpark tilpasses optimalt til chaufførernes behov.

FMS Order Management

FMS Order Management
FMS Ordermanagement

FMS Operating System

FMS Operating System

Reducering af „Total Cost of Mobility”

Med Sortimos vognparkløsninger giver vi dig mere effektivitet i anskaffelsen og afviklingen, men også i anvendelsen af vognparken. Vi har en samlet tilgang til mobilitetsomkostningerne og hjælper virksomheder med at styre ressourcerne mere effektivt.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Fra flådeanalyse til flådekontrol

Sortimo FMS-processen som et eksempel på brug

Video FMS
Sikkerhed og kvalitet
Med Sortimo er du på den sikre side. For den førende på markedet inden for bilindretninger producerer på højeste kvalitetsniveau, hvilket understreges af uafhængige institutter og certifikater og afspejles i de monterede deles lange levetid. Sortimos pålidelige vognparkkoncepter fører således til risikominimering for enhver vognparkansvarlig.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität