text.skipToContent text.skipToNavigation

Corporate Social Responsibility hos Sortimo

Header_CSR-1050x510.jpg
Sortimo påtager sig ansvar!
Vi betragter bæredygtighed som en hjertesag og en selvfølgelighed
zitat_anf-zeichen
Vi forbliver tro mod vores mission om at skabe produkter, der letter og optimerer vores kunders mobile arbejde (roaming, point to point). Vi føler os ligeledes forpligtet til at gøre det på en måde, som ikke opbruger jordens ressourcer. Denne forpligtelse anerkender vores ansvar for hele vores værdikæde, som strækker sig på tværs af vores fabrikker og gennem vores produkters livscyklus.
zitat_ausf-zeichen
Reinhold Braun, direktør i Sortimo International GmbH
Plattform_ClimaProtect-695x510.jpg
Værdikæde
Zusmarshausen: Eneste produktionssted med ambitiøse mål om en CO2-neutral produktion!

Samfundsmæssigt ansvar: Vi fremmer den regionale økonomi, idet vi kun producerer på én fabrik og er trofaste over for vores regionale leverandører.

Virksomhedsledelse: Målet er ambitiøst – vi slår ind på en kurs mod klimaneutral, CO2-neutral produktion på fabrikken i Zusmarshausen, så vi kan udvikle et CO2-neutralt produkt- og serviceudbud. Dette mål skal nås på basis af fire søjler: produktdesign med lavt indhold af kulstof, energieffektivitet, vedvarende strøm og kulstofreduktion. Det har været en selvfølge for os i årevis, at alle Code of Conduct-relevante emner ved udvælgelse af leverandører og underleverandører samt retningslinjerne for bæredygtige indkøb med hensyn til arbejds- og menneskerettigheder og anti-korruption overholdes nøje.

Bæredygtighed: Sortimo producerer udelukkende i Zusmarshausen, hvorved hele værdikæden kan gengives på en ressourceoptimeret måde. Lange leverings- og produktionskæder undgås og omstilles til bæredygtige materialer for at holde CO2-udledningerne på et minimum. Sortimos erhvervsbygninger er tilpasset de naturlige omgivelser og udstyret med solcelleanlæg, så en del af produktionen allerede kører på solenergi. Med Sortimo Innovationspark Zusmarshausen har vi opnået vores første succes på vejen mod CO2-neutral produktion. Ved hjælp af ladeparken kan der laves en sektorkobling til en fælles energistyring, hvor der på længere sigt kan produceres og lagres "Sortimo blå strøm". 

Sortimo Innovationspark Zusmarshausen

Få mere at vide
Køreplan for CO2-neutralitet

Få mere at vide
Code of Conduct

Code of Conduct
Produkter og ydelser
En ansvarsbevidst udvikling for en bæredygtig virksomhedsledelse hos vores kunder!

Socialt ansva: Sikkerhed er et vigtigt aspekt, der i høj grad påvirker vores produktudvikling. Med vores tilbud kan vi nemlig påvirke beskyttelsen af menneskeliv betydeligt. Derfor er Sortimos bilindretninger udviklet med henblik på maksimal sikkerhed: Crashtests under virkelige betingelser, dvs. Sortimo produkter, sikrer maksimal beskyttelse, også med fuld last. Derudover lægger vi stor vægt på ergonomi i produktdesignet for at bevare vores kunders sundhed og for at undgå arbejdsulykker.

Virksomhedsledelse: Sortimos produkter og ydelser hjælper kunderne til en højere grad af organisering, en digital og altid sporbar ordreoversigt, en komplet pakke med løsninger til en mobil arbejdsdag med organiseringshjælp, via digitale beholdningsopgørelser og marketingværktøjer og dermed i sidste ende til en bedre produktivitet og rentabilitet.

Bæredygtighed: Sortimos produkter og tjenester fører automatisk til en reduktion af unødvendige materialer i lastrummet og giver et ideelt overblik over arbejdsmaterialerne. På den måde spares der på vægten og afstandene, hvorved vores kunder reducerer deres CO2-fodaftryk uden de store anstrengelser. Desuden er Sortimo en kompetent rådgiver, når det drejer sig om elektromobilitet inden for service og håndværk, og fremmer omstillingen med sin ekspertise.

Inden for produktudviklingen griber følgende aspekter ind i hinanden:

 

> Kvalitet for maksimal levetid

> Omdannelse til en second-life-cycle

> Sikkerhed for dit og for alle andre trafikanters liv

> Ergonomi for sundhedsfremmende arbejdsomgivelser

> Funktionalitet for en problemfri arbejdsdag

 

For mere:

 

> Rentabilitet

> Sikkerhed

> Miljøbeskyttelse

Sortimo er klar til at rådgive dig om overgangen til elektromobilitet. På dette område har vi opbygget en enestående kompetence og rådgiver om:

 

> Optimering af brugen af lastrum 

> Reduktion af vægt via arbejdspladsorganisering

> Rådgivning om skiftet til elektromobilitet

 

Lad os reducere din total cost of mobility, øge din produktivitet og dermed minimere CO2-udledningen.

Kun på den måde kan vi sammen se succesfuldt ind i fremtiden!

Vi er klar til at rådgive dig!

Vores standardsortiment indeholder en stor del af genanvendte og bæredygtigt producerede materialer. 

Bæredygtigt materialevalg

 

> 100 % genbrugsmaterialer <

 

ved valget af materialer. For eksempel i forbindelse med KEP-reolen, vores første CO2-neutrale produkt.