text.skipToContent text.skipToNavigation

Velkommen til Sortimos presseportal

Her finder du aktuelle nyheder og pressemeddelelser fra Sortimo A/S.

16.11.2023
For at holde trit med den stadigt stigende kundeefterspørgsel efter økonomiske og bæredygtige produkter og serviceser hele Sortimo produktporteføljen konstant genstand for optimeringsprocesser. Med SR5 reduceret til maxtilbyder Zusmarshausen et fremtidsorienteret produkt, der sætter kryds i alle kasser for kunderne.
Pressekontakt
Mikael Bondo Meyer

+4543552222
mmeyer@sortimo.dk
SR5 Vorschaubild.png
16.11.2023
Sortimo præsenterer SR5 reduceret til max: Det letteste professionelle bilindretning på markedet
For at holde trit med den stadigt stigende kundeefterspørgsel efter økonomiske og bæredygtige produkter og serviceser hele Sortimo produktporteføljen konstant genstand for optimeringsprocesser. Med SR5 reduceret til maxtilbyder Zusmarshausen et fremtidsorienteret produkt, der sætter kryds i alle kasser for kunderne.
T-BOXX 666-450.png
02.11.2023
Effektivitet møder design: Sortimos nye T-BOXX modeller

Sortimo, der er markedsleder inden for bilindretning og mobile transportløsninger, viser den seneste udvikling og tilføjelser til den gennemprøvede T-BOXX-serie. Den opdaterede serie giver mere end blot transportmuligheder: Den giver også bedre og mere organiseret opbevaring af små komponenter.

Fluegeltuerplatten_2030x1020.jpg
09.10.2023
Nye fløjdørspaneler: Maksimal funktionalitet til dit erhvervskøretøj
Alle håndværkere og serviceteknikere kender problemet: En rodet indretning koster værdifuld tid og skaber stress. Sortimo, der er brancheførende inden for bilindretning og mobile transportsystemer, præsenterer løsningen: Nye fløjdørspaneler, som i væsentlig grad vil forenkle organisering og adgang til indholdet af lastrummet, og som kan læsses med op til 10 kg.
Blue Week 666x450.png
17.07.2023
En kæmpe succes: Sortimo uge - for en mere Blå Planet
The Blue Week, der blev afholdt fra 6. til 13. juni 2023, var et initiativ arrangeret i samarbejde med Green Balanced. Ugens mål var at minimere miljøpåvirkningen af forsendelsen af varer, og vise vejen mod større bæredygtighed og miljøbevidsthed. Sortimo har i sit seneste partnerskab, opvejet de 10 tons CO2-udledning, der genereres af forsendelsen af varer via genplantning og skovtilpasning, gennem Green Balanced.
Sortimo_Multifunktionsauszug_666x450.png
28.06.2023
Alsidighed og fleksibilitet: Sortimo præsenterer nyt multifunktionsudtræk
Sortimo presenterar sin nya multifunktionella utdragbara släde, som är den perfekta lösningen för transport av tunga laster i lätta nyttofordon och skåpbilar. Den utdragbara släden klarar upp till 200 kg och finns i två versioner: Som en fristående lösning eller direkt inbyggd i bilinredningen.
Sortimo Fleet Conversion Center
19.05.2022
Sortimo køreplan 2025: Superlativer for bæredygtighed og kundefordele
Sortimo International GmbH har en klar køreplan for fremtiden. I centrum for denne står en bæredygtig, klimavenlig produktion og en intelligent energistyring i samspil med den største eltankstation i Europa, Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ).
Billede-3-thumb.jpg
19.10.2020
Skræddersyet beskyttelse af specialværktøj er kun et par klik væk
Håndværkere leder hele tiden efter løsninger, som effektiviserer arbejdsdagen. Ikke mindst når det kommer til varebilen. Derfor er det nødvendigt, at varebilindretningen tilbyder gode organiseringsmuligheder, optimal pladsudnyttelse og skræddersyet design.
Bild-9_Werkzeuge-und-Materialien-sind-direkt-vor-Ort-sicher-deponiert_sContainer_thumb.jpg
02.07.2020
Sortimo lancerer nyt mobilt lager i den helt rette størrelse
I løbet af en arbejdsdag bruger håndværkere og servicefolk mange forskellige værktøjer og forbrugsmaterialer. Men sommetider kan det være vanskeligt at slæbe det hele på én gang, især hvis du er på en byggeplads over en længere periode. 
Flere pressemeddelelser