text.skipToContent text.skipToNavigation

Velkommen til Sortimos presseportal

Her finder du aktuelle nyheder og pressemeddelelser fra Sortimo A/S.

05.08.2019

Pendling mellem mange vekslende opgaver er ofte hverdag for håndværkere, installatører og lignende faggrupper. De travle arbejdsdage øger vigtigheden af en god organisering og overskuelighed i varebilen, så du undgår at bruge unødig tid på at lede efter dine materialer. 

Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
05.08.2019
Sortimo fintuner dit overblik over varebilen

Pendling mellem mange vekslende opgaver er ofte hverdag for håndværkere, installatører og lignende faggrupper. De travle arbejdsdage øger vigtigheden af en god organisering og overskuelighed i varebilen, så du undgår at bruge unødig tid på at lede efter dine materialer. 

23.05.2019
Sortimo giver klarsyn hos mobile optikerkunder
Synoptik stiller skarpt på optimering og effektivisering af kundeservicen. Derfor har optikerkæden investeret i en mobil Synoptik-forretning på fire hjul, der skal gøre det lettere at foretage synsprøver ude hos erhvervskunderne.
19.03.2019
Sortimo letter e-handlen for varebilbrugerne
Danskerne er ivrige med at klikke varer i den digitale indkøbskurv og har, ifølge PostNords rapport fra 2018, samlet set handlet varer for ca. 40,8 milliarder kroner.
13.02.2019
Sortimo forvandler din varebil til en rullende reklamesøjle

Design din varebil præcis som du vil have den! Dét er tanken bag mySortimo graphics – en ny service, som giver varebilbrugere mulighed for selv at designe deres folieindpakning og dermed forvandle varebilen til den perfekte reklamesøjle.

27.11.2018
Er du klar til sikker vinterkørsel?
Ifølge Havarikommissionen for Trafikulykker har varebiler tre gange større risiko for at blive involveret i trafikulykker end personbiler. Når vinteren er på vej, og temperaturen falder, er det derfor oplagt at tjekke, om din varebil er rustet til sæsonens barske vejrlig.
29.10.2018
Sortimo sætter en stopper for ubudne gæster i varebilen
Risikoen for ubudne gæster i varebilen er en del af hverdagen for landets mange håndværkere, installatører og servicefolk. Alene i første kvartal af 2018 steg antallet af anmeldelser i vare- og lastbiler med 4,1 procent i forhold til samme periode sidste år.
04.10.2018
Gør varerummet til din mobile arbejdsstation

Mange håndværkere pendler fra opgave til opgave i løbet en enkelt arbejdsdag. En sådan hverdag stiller krav til de mobile transportsystemer, der bruges til at fragte værktøj og materialer mellem byggepladserne. Derfor har Sortimo udviklet WorkMo.

20.09.2018
Sortimo præsenterer digitalt univers ved mega-messe for erhvervsbiler

Når Europas største messe for erhvervskøretøjer, IAA 2018, i disse dage løber af stablen, kan de besøgende på messen se frem til at blive præsenteret for masser af innovative og banebrydende produkter. Blandt andet vil Sortimo International være at finde på messen, og som noget helt nyt kan de præsentere et digitalt univers, som bringer virksomheden endnu tættere på sine kunder.

Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK