text.skipToContent text.skipToNavigation
02-11-2023

Effektivitet møder design: Sortimos nye T-BOXX modeller

Sortimo, der er markedsleder inden for bilindretning og mobile transportløsninger, viser den seneste udvikling og tilføjelser til den gennemprøvede T-BOXX-serie. Den opdaterede serie giver mere end blot transportmuligheder: Den giver også bedre og mere organiseret opbevaring af små komponenter.

En ende på småtingskaos
Skruer, møtrikker og andre små komponenter som bliver blandet op i transport, er en reel hovedpine for mange håndværkere. T-BOXXen tager specifikt fat på dette problem. Et velorganiseret indvendigt koncept med et gittersystem på bunden og særlige holdere i låget sikrer, at hver komponent bliver sikkert på plads. T-BOXX'ens polykarbonatlåg giver også et hurtigt overblik over indholdet, så det umiddelbart er tydeligt, om der skal fyldes noget på.
Florian Bobinger, produktmarketingchef hos Sortimo, understreger: "T-BOXX er resultatet af igangværende innovationer hos Sortimo. Det er mere end blot et transportmiddel. Det er en veritabel arbejdsorganisator. Lanceringen af T-BOXX 120 repræsenterer en kompakt version, der er perfekt til transport af mindre komponenter".

Fokus på integration og alsidighed
T-BOXX udgør en integreret del af Sortimo økosystemet. Dette system blev udviklet til at transportere Sortimo produkter, samtidig med at det problemfrit integrerer en lang række andre mærkevarer, der anvendes dagligt af håndværkere og serviceteknikere. Et yderligere kendetegn ved T-BOXX 120 er dens design, som gør det muligt at tilslutte den direkte til de større T-BOXX modeller. Dette aspekt gør den fuldt kompatibel med SR5 og Globelyst bilindretningssystemer. Den integrerede ProClick krog betyder også, at den kan tilsluttes og bruges sammen med alle Sortimo ProClick produkter og produkter fremstillet af Sortimo partnere, såsom Bosch.

Kvalitet og kompatibilitet
Ligesom alle Sortimo produkter skiller T-BOXX modellerne sig også ud på grund af deres holdbarhed og lette vægt. De er også kompatible med alle Sortimo bilindretningssystemer og WorkMo arbejdsstationen, hvilket sikrer komplet transport af små komponenter fra opbevaring til brugssted.

Billedmaterialet er tilgængeligt via dette link:
Foto 1: Sortimo T-BOXXe til sikker transport af små komponenter 

Om Sortimo International GmbH 
Sortimo International GmbH er verdens førende producent af reol systemer til varevogne og tilbyder digitale tjenester og strategisk rådgivning om mobilitetsløsninger med deres produkter, så der kan skabes et højeffektivt og professionelt mobilt arbejdsmiljø. Sortimo fører en ressourcebesparende virksomhedspolitik på alle områder med sit mål om "klimareutral produktion inden 2025" for at leve op til sit ansvar over for sine kunder, samfundet og miljøet. Virksomheden har hovedsæde og kun produktionssted i Zusmarshausen, Bayern, og beskæftiger 1.300 medarbejdere. Sortimo er en international virksomhed med tilstedeværelse i over 35 lande ud over sine ni filialer og 23 Sortimo-stationer i Tyskland. 

Pressekontakt
Mikael Bondo Meyer

+4543552222
mmeyer@sortimo.dk