text.skipToContent text.skipToNavigation

Organisering af arbejdspladsen på den lette måde.

Individuelt og komfortabelt.

Strukturér dine SR5-bilindretninger med etiketterne mySortimo labels. Hylder, skuffer, BOXXe og kufferter etiketteres legende let i konfiguratoren til SR5-bilindretning. Som en del af 5S-metoden giver mySortimo labels et yderst effektivt arbejdsområde, sparer tid og omkostninger og muliggør en professionel optræden hos kunden.

 

Du har to muligheder for at oprette etiketter til SR5:

Planer om at få labels under konfigurationen?


Klik her for SR5 konfiguratoren, i hvilken labels kan planlægges direkte.

Konfigurer SR5 nu

Har du allerede købt SR5?


Opret etiketter i mySortimo labels-konfiguratoren senere

Konfigurér etiketter nu

mySortimo labels gør din arbejdshverdag lettere

For ideel funktionalitet, bør du åbne konfiguratoren på din stationære eller bærbare computer og i Google Chrome, Safari eller Firefox browsere.

Fordele ved mySortimo labels-konfiguratoren

arbeitsplatzorga-labels-aftersales-produkthighlights.jpg
For ideel funktionalitet, bør du åbne konfiguratoren på din stationære eller bærbare computer og i Google Chrome, Safari eller Firefox browsere.

Sådan fungerer det:

Etiketter til Globelyst4

Større overblik i din Globelyst4

Til Globelyst4 stiller vi en pdf-skabelon til rådighed, som individuelt og let kan få tilføjet tekst og printes ud. Sådan bliver BOXXe og skuffer til Globelyst4 hurtigt og læseligt etiketteret.

Etiketterne er af robust og fugtbestandigt materiale, de imponerer med en kraftig vedhæftning og garanterer dermed en særdeles lang holdbarhed.
Det selvklæbende ark til påskrift af etiketterne kan du bestille her. Vælg ganske enkelt arkene med de farvestriber, der passer dig. 

Downloads

Skabeloner til påskrift til BOXXe, kufferter og indsatsbokse
Skabeloner til påskrift til BOXXe og kufferter
65 KB
Skabeloner til påskrift til indsatsbokse
670 KB
Skabeloner til påskrift til T-BOXX 120
48 KB

For at skrive på etiketskabelonerne skal du med højre musetast klikke på download-knappen og vælge "Gem destination under...". Således gemmer du pdf-filen på din computer og kan derefter skrive individuelt i den.

VIGTIG OPLYSNING: Når du skriver på etiketarkene, skal du vælge indstillingen "Faktisk størrelse" og "Kun formularfelter" i etiketteringsmenuen under "Justér side og indstillinger"!