text.skipToContent text.skipToNavigation
Sortimo EcoSystem mit Kombinationen von ausgewählten Partnern

Et system til maksimal produktivitet

Ubegrænsede muligheder, fordi det bare passer.

Sammen med vores partnere vil vi tilbyde det bedste til vores kunder. Derfor arbejder vi tæt sammen med anerkendte partnere om at skabe mobile løsninger, der er perfekt afstemt til hinanden for at garantere håndværkere og serviceteknikere et maksimum af produktivitet samt den bedst mulige effektivitet i arbejdshverdagen, samtidig med at den skal være så let og behagelig som muligt.

Således kombineres de samlede faglige kompetencer og produkter fra forskellige anerkendte virksomheder til fælles løsninger.

Fordelene ved disse partnerskaber er åbenlyse, for alle disse virksomheder er eksperter på deres område! Fra fælles servicemodeller til komplementære produkter, der uden problemer kan integreres i bilindretningerne fra Sortimo, glider det hele optimalt ind i Sortimo EcoSystemet. For vores kunder muliggør det den størst mulige merværdi i arbejdsdagene – på tværs af systemgrænser.

Du kan også få gavn af systemfordelene på tværs af mærker og brancher og opnå en maksimal effektivitetsforøgelse i din mobile arbejdshverdag!

Sortimos partnere

Disse partnere er en del af Sortimo EcoSystemet og kan dermed anvendes uden problemer sammen med Sortimo produkterne!

Læs mere om de produkter, der er kompatible med Sortimo, og om løsningerne fra Sortimos partnere.