text.skipToContent text.skipToNavigation

Optimering af vognparken.

Hurtigt. Effektivt. Let.

Vores krav til os selv er at sørge for, at din vognpark er klar til brug hurtigt og ukompliceret. Til det formål tilbyder vi optimal rådgivning fra vores særlige rådgivere for alle vognparkløsninger, der har stor ekspertise, hvorved dit arbejde lettes, og din vognpark tilpasses optimalt til chaufførernes behov.

Reducering af „Total Cost of Mobility”

Med Sortimos vognparkløsninger giver vi dig mere effektivitet i anskaffelsen og afviklingen, men også i anvendelsen af vognparken. Vi har en samlet tilgang til mobilitetsomkostningerne og hjælper virksomheder med at styre ressourcerne mere effektivt.

Individuel om- og udbygning

Vi tilbyder løsninger – til alle krav og behov.

Specialom- og udbygning af vognparker eller særlige udrykningskøretøjer er dagligdags opgaver for vores rådgivere og montører. Dertil hører de individuelle koncepter, hvor der naturligvis også tages hensyn til retlige forskrifter og godkendelseskrav. Sortimos kunderådgivere for specialopbygninger og montage har mange års erfaring og giver praktiske råd. Uanset om det drejer sig om mandskabsvogne, udrykningskøretøjer, mobile kontorer, strømforsyning, sikkerhedskoncepter, radio- og signalanlæg eller (advarsels-)dekorationer, står vores rådgivere til rådighed ved alle spørgsmål og etablerer et individuelt koncept til dine krav og behov.
Sikkerhed og kvalitet
Med Sortimo er du på den sikre side. For den førende på markedet inden for bilindretninger producerer på højeste kvalitetsniveau, hvilket understreges af uafhængige institutter og certifikater og afspejles i de monterede deles lange levetid. Sortimos pålidelige vognparkkoncepter fører således til risikominimering for enhver vognparkansvarlig.
Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK