Fill out my online form.
var q1wdyrpz15ehega; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1wdyrpz15ehega', 'autoResize':true, 'height':'440', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1wdyrpz15ehega = new WufooForm(); q1wdyrpz15ehega.initialize(options); q1wdyrpz15ehega.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Med Sortimo Inlays, genopfinder SAIT demo køretøjet

Da Christophe Chrétien, direktør for SAIT France, kontakte Sortimo for at skaffe udstyr til demonstrationskøretøjet med et reolsystem, opstod en ny udfordring. Det var nødvendigt at komme med et layoutkoncept, der ville imponere deres professionelle kunder.

SAIT France er førende inden for produktion af tekniske slibemidler, der har været i drift i mere end 50 år. Virksomheden er en af de fem bedste leverandører af limede og anvendte slibemidler i Frankrig. Deres distributionsnetværk har over 9.000 kunder til rådighed i fire store produktkategorier, herunder slibemidler til metal, træ, byggeri og bilreparationer.

Christophe Chrétien leverede en temmelig enkel specifikation og stolede på vores ekspertise til den samlede løsning. Han ønskede bordplader højt nok til produktpræsentation eller mulig visning af brochurer. Kraftfuld, godt distribueret belysning til præsentationer og en integreret strømforsyning i køretøjet til demoer med maskiner.

Originaliteten af Sortimo-forslaget var at tænke som om kunden var juveler og foreslå brug af flere skuffer. De skulle udstyres med individuelle skumindsatser, hvor SAIT-produkter kunne fremhæves og præsenteres på en avanceret måde.

Efter at have defineret kundens ønsker, indholdet i hver skuffe, blev hver skumindsats derefter designet med udskæringer, der passede til formen på SAIT -produkterne.

Der er lavet cirkulære udskæringer til skiverne i forskellige størrelser. Der er foretaget perforeringer til roterende børster af alle typer. Derudover er navnet på virksomheden SAIT France endda indgraveret på hver skumindsats.

For at udføre design af skærene var metoden den samme som til realisering af skær til værktøj. Produkterne blev fotograferet, og når billederne blev uploadet til mySortimo inlays platformen, blev der dannet Inlays.

For runde former gjorde det integrerede grafikværktøj det muligt at oprette cirkulære udskæringer, der er perfekt tilpasset produkterne.

Køretøjet kører på de franske veje i løbet af ugen for at deltage i tekniske dage i professionelle værktøjs- og industriforretninger. Det gør det også muligt at gennemføre en fuld demonstration for Key Account -kunder.

Præsentationen af produkterne er meget overbevisende, fordi den udføres i et køretøj, der er udstyret på lignende måde som de professionelle, der vil bruge vores produkter. Vi vil understrege kvaliteten af vores produkter og hvad er bedre end en Sortimo -installation til at formidle et professionelt image. Nu beder de professionelle udstyrsforhandlere os om, at varebilen kommer til med til deres Tech Days!

Christophe CHRETIEN Administrerende direktør SAIT France

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.