Fill out my online form.

I praksis: Lille hjælpemiddel – stor virkning! Disse fordele får du med den nye sammenklappelige skruestik i arbejdsdagen

En skruestik kan ofte være guld værd, når der skal udføres mindre arbejdsopgaver ude ved kunden. Læs her, hvordan elektrikerfirmaet Fitschen fra Niedersachsen i Tyskland kan bruge den nye sammenklappelige skruestik i arbejdsdagen.

Står du ofte foran den udfordring, at du skal foretage mindre tilpasninger af emner ude hos dine kunder, men ikke har mulighed for at fastgøre dem sikkert med henblik på bearbejdningen? I dette tilfælde kan en skruestik, der er monteret direkte på bilindretningen, måske lette arbejdet.

Elektrikerfirmaet Fitschen fra Selsingen i Niedersachsen har brugt den nye sammenklappelige skruestik fra Sortimo siden september 2020. Den blev monteret sammen med SR5-bilindretningen i de to nyanskaffede Opel Vivaro’er.

Den nye skruestik passer optisk ideelt til SR5-bilindretningen og optager betydeligt mindre plads i lastrummet i min Vivaro end den foregående model.

Sascha Denz Elektro Fitschen

Sascha, en af de to indehavere af Fitschen, taler her om en af de store fordele ved den nye skruestik.
Sammenlignet med den allerede kendte sammenklappelige arbejdsbænk er denne særligt egnet til mindre køretøjer med begrænset plads bagi på grund af dens lave vægt (14 kg inkl. monteringsmateriale) og slanke opbygning. Når den er klappet ind, behøver den næsten ingen plads i erhvervskøretøjet takket være den kompakte størrelse.

Mål på den sammenklappelige skruestik

  • Skruestik klappet ind: 115 mm
  • Skruestik klappet ud: 630 mm
  • Samlet højde: 720 mm
  • Opspændingsområde: 200 mm
  • Opspændingshøjde: 40 mm

Skruestikken i I.D. BUZZ

De særligt opmærksomme blandt jer opdagede allerede i 2018 en prototype af vores nye skruestik på IAA-erhvervskøretøjerne til Volkswagen erhvervskøretøjers verdenspremiere på I.D. BUZZ, eBulli’en til håndværkere. Her var den integreret i det innovative koncept fra Volkswagen erhvervskøretøjer. Den store interesse og efterspørgslen har bekræftet potentialet – også for mindre erhvervskøretøjer – og har bekræftet os i, at den sammenklappelige skruestik bør sættes i serieproduktion.

Derfor har vi her hos Sortimo videreudviklet skruestikken, der optisk er tilpasset til det innovative design på SR5, så den er klar til markedsføring, ligesom vi har gjort den tilgængelig til bilindretningen Globelyst4.

Sådan bruges skruestikken af Sascha og hans team i arbejdsdagen

Hos Sascha og hans team bruges skruestikken, afhængigt af opgaven, flere gange dagligt.

Uanset om vi “afkorter eller bearbejder emner” – med skruestikken, er disse hurtigt fastgjort, hvilket gør det muligt at foretage mindre arbejdsopgaver og tilpasninger uden problemer direkte hos kunden.

“Betjeningen af skruestikken er enkel og hurtig, så emner, der er lette at opspænde, kan bearbejdes sikkert”, siger Sascha.

“Vi bruger især skruestikken til at afkorte kabelføringer eller kabel- og isoleringsrør, men også til at tilpasse mindre emner. Disse opspænder vi og kan således bearbejde dem sikkert med en vinkelsliber eller en fil.”

Men Sascha bruger ikke udelukkende skruestikken til at bearbejde emner. “Den er også ideelt egnet til at lægge værktøjskufferter og L-BOXXe på arbejdsfladen. Dette er særligt praktisk, da vi på den måde hurtigt kan tage enkelte værktøjer ud.” 😉

Takket være tre forskellige monteringspositioner, som kan vælges frit, kan skruestikken placeres helt individuelt på sideprofilen – på såvel fører- som passagersiden – af din bilindretning. På denne måde er der også plads til montering af andet tilbehør.

Som en lille forbedring ville jeg ønske, at der var mulighed for at sætte en større arbejdsplade på arbejdsfladen.

Din vej til skruestikken

Den sammenklappelige skruestik kan integreres umiddelbart ved planlægningen af din nye SR5- eller Globelyst4-bilindretning eller placeres efterfølgende på dit allerede monterede reolsystem.

For SR5 er der endda mulighed for at tage denne med i planlægningen ved konfigurationen i mySortimo configuration online. Prøv det selv.

Her kommer du til konfiguratoren

Saschas konklusion vedr. den sammenklappelige skruestik

Skruestikken er en klar berigelse for os i arbejdsdagen. Den er af høj kvalitet, optager kun lidt plads bag i bilen og er desuden meget let at betjene. På den måde kan opspændte emner bearbejdes sikkert, hurtigt og let. Det er ganske vist lidt besværligt at klappe den op, når man kun har én hånd fri, men jeg vil under alle omstændigheder anbefale den til andre.

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.