Fill out my online form.

Sortimo EcoSystem

Når alt bare passer perfekt - Sortimo EcoSystem og dets fordele i dit daglige arbejdsliv.

Vi nævner igen og igen Sortimo EcoSystem.
Men hvad gemmer sig egentlig bag dette navn?

Idéen er som følger: Alt passer sammen – ikke kun Sortimos produkter, men også produkter fra andre mærker.

Sortimo giver sine kunder et system, som ikke blot gør Sortimos produkter transportable, men også integrerer produkter fra en lang række andre mærker, som håndværkere og serviceteknikere dagligt bruger – og det helt uden problemer. For Sortimo betyder dette, at vi giver producenter af værktøj, maskiner og forbrugsmaterialer muligheden for at anvende Sortimos BOXXe og kufferter som yderemballage til deres materialer. (Det er forresten ikke længere Sortimo, der står for dette, men i stedet joint venturet BS Systems, som er et samarbejde mellem Sortimo og Bosch).

Med denne strategi er det lykkedes os at sælge flere millioner L-BOXXe og på den måde gøre værktøjsyderemballage særdeles kompatibel med bilindretninger og mobile Sortimo-systemer, som f.eks. WorkMo. Alle, der eksempelvis har en L-BOXX med Bosch Professional Power Tools, kender til fordelene. Med BOXXen er udstyret hurtigt og sikkert fastgjort i bilindretningen, det ser ryddeligt ud, og udstyret er altid nemt og hurtigt at komme til.

Fuld kompatibilitet – på tværs af systemerne

Det er dog ikke alle producenter, der anvender vores BOXXe. Dette var en af grundene til, at Sortimo gjorde sit eget system mere fleksibelt og valgte at anvende fastgørelser i bilindretningen til bokse fra andre mærker – for at gøre kundernes hverdag lettere og dermed øge produktiviteten. Nu er det intet problem også at integrere kufferter og bokse fra andre mærker i bilindretningen via udtræksskinner og adapterplader, så de fastgøres sikkert og kan transporteres på en pladsbesparende måde i bilen.

På denne måde har Sortimo for eksempel udviklet fastgørelser til Hilti-kufferten, som i bestemte størrelser kan skubbes direkte ind i bilindretningen og fastgøres direkte i bilindretningen, hvilket også er tilfældet med en Sortimo BOXX.

Fordel: Det er ikke nødvendigt med ekstra lastsikring, og lastrummet er overskueligt og ryddeligt. Hvis hylder og kufferter fra andre mærker er for store til at kunne skubbes direkte ind i SR5, kan de nemt fastgøres ved hjælp af kuffertfastgørelsen og opbevares dermed også sikkert i bilindretningen.

BOXX-rammen som en del af EcoSystemet

BOXX-rammen er en lige så smart og vægtoptimeret måde at transportere BOXXene på. Rammen kan integreres i SR5-udstyret i køretøjet og er et billede på Sortimo EcoSystem, fordi den kan rumme to produktlinjer og samtidig spare plads: BOXX-rammen kan udstyres med udtræksskinner både i toppen og i bunden. Den adskiller sig fra hylden ved kun at have en ramme til fastgøring af udtræksskinnerne og ingen bund. Derfor er BOXX-rammen betydeligt lettere.

De øverste skinner kan udstyres med Sortimo BOXXe og Hilti-kufferter (størrelse 20). Desuden kan SR-BOXXene klikkes ind og fastgøres i en ophængt position på de nederste skinner. BOXX-rammen er også udstyret med integrerede ProClick-grænseflader, som du f.eks. nemt kan hænge vores værktøjstasker på – hurtig og nem adgang. Flere fordele: BOXX-rammen vejer op til 35 % mindre i sammenligning med konventionelle hylder med samme udstyr. Desuden hjælper det pladsbesparende design med til en optimal udnyttelse af pladsen.

L-BOXXen som en del af EcoSystemet

EcoSystemet har ikke blot til formål at integrere produkter fra andre mærker. Sortimo selv har i forbindelse med produktudviklingen også altid været meget opmærksom på, at alt passer sammen – altså at produkterne er kompatible med hinanden. Hvorfor? Fordi virksomheden sætter fokus på kunden og ønsker at skabe et yderst effektivt mobilt arbejdsmiljø for sine kunder. Mobilitetsløsninger, der passer perfekt til hinanden, kan bidrage enormt til at maksimere produktiviteten samt øge effektiviteten i arbejdshverdagen.

Helt konkret starter dette med BOXXene. Disse bokse er ikke blot systemer, som opfylder sine formål i bilindretningen, de fungerer også som hjælp i forbindelse med transport til at holde orden og til opbevaring af værktøj og smådele uden for bilen.

Hvordan kan en BOXX opfylde alle disse krav?

1. Fordi …

… den kan klikkes sammen med andre L-BOXXe, og de kan stables oven på hinanden. På denne måde kan den bruges som en pladsbesparende opbevaringsmulighed på værkstedet, men også let transporteres til anvendelsesstedet som en L-BOXX-stabel – ved hjælp af en Caddy eller L-BOXX-roller. På denne måde sparer man tid og energi, og transportvejen forkortes, for du har alle nødvendige materialer med fra bilen til anvendelsesstedet.

2. Fordi …

… den har en lang række inddelingsmuligheder. Alle inddelingsmuligheder er tilpasset til Sortimos raster og er dermed en del af EcoSystemet, og på denne måde er de også skræddersyet til L-BOXXen.

  • Indsatsbokse: struktureret orden i smådele, såsom skruer og dyvler
  • Skilleplader: inddeling af rum til opbevaring af større forbrugsmaterialer eller værktøj
  • Dybe indsatsbokse: skræddersyet beskyttelse af maskiner og batterier
  • mySortimo inlays: til værktøjer eller måleapparater for at få et overblik over og beskytte disse

3. Fordi …

… den også passer ind i andre mobile Sortimo-systemer, såsom WorkMo. Den er let at skubbe ind, og straks er L-BOXXen også ryddet væk på værkstedet eller anvendelsesstedet.

Alle, der allerede bruger L-BOXXen eller andre BOXXe fra Sortimo, kender til disse fordele.
Men ikke kun L-BOXXen er en del af Sortimos EcoSystem.

ProClick: Værktøjstasker som en del af Sortimos udstyr til køretøjer og uovertrufne i hverdagen

Med ProClick har Sortimo integreret et opbevaringssystem i tekstil i EcoSystemet i form af værktøjstasker, som med et “klik” kan klikkes fast i værktøjsbæltet og lige så hurtigt fjernes igen. Taskerne er ideelle til at bære smådele eller værktøj på kroppen eller ved arbejde over hovedhøjde. Det reducerer transporten til og fra arbejdsstedet betydeligt.

Men ProClick har ikke kun sine uovertrufne fordele på arbejdsstedet, men også i kombination med Sortimo EcoSystemet. Der er f.eks. integreret grænseflader til ophængning af taskerne på forskellige Sortimo-produkter. Det begynder med den allerede nævnte BOXX-ramme, og fortsætter med SR5-sideprofilerne. Også med Globelyst kan taskerne nemt hægtes fast i ProSafe-stolperne og transporteres. Så der er pænt ryddet op, og fyraften kan starte hurtigere end forventet.

Andre produkter med ProClick-grænseflade:

Lastsikring medfølger

Endnu et vigtigt element er det fuldt integrerede lastsikringssystem ProSafe. Dette letter den professionelle sikring af lasten i bilen og sørger takket være den enkle håndtering for, at føreren rent faktisk også gør brug af lastsikringen, så lasten kan transporteres på en skånsom måde. Dermed forebygges desuden materielle skader og personskader. Med ProSafe har Sortimo et enestående lastsikringssystem i sit sortiment, som er kompatibelt med samtlige originale surringspunkter i lette erhvervskøretøjer samt med de individuelle surringspunkter i gulvet eller vægskinnerne.

ProSafe kan efter eget valg integreres i forskellige elementer af Sortimos produkter:

Bilindretning:

  • Tværstivere, der muliggør lastsikring ved hjælp af både suringsstropper og spændestænger
  • ProSafe-skinner på sideprofilen
  • Enkelte surringspunkter på diverse mulige steder i bilindretningen
  • Surringsskinner på sideprofilerne til eksempelvis gasflasker

Gulv:

SoboPro bunden er kompatibel med alle ProSafe applikationer og giver takket være integrerede surringspunkter ProSafe alsidige muligheder for enkel, fleksibel og hurtig sikring af varierende last. SoboPro er ekstremt stabilt, ridse- og slagfast og klarer de strengeste krav – samtidig med at det fås til en attraktiv pris. SoboPro er tilpasset bilens konturer, og det er derfor ikke nødvendigt at bore gennem karosseriet. Ved anvendelse af spændestænger anbefaler vi SoboPro spændestangen, hvor placeringen af fastgøringspunkterne er optimeret til spændestængerne. De mest almindelige SR5 konfigurationer kan skrues direkte på bundene. Begge bunde kan vælges i mySortimo configuration.

ProSafe-lastsikringssystemet er også kompatibelt med de eksisterende originale trækpunkter hos bilproducenterne i lastrummet og kan bruges til at sikre gods med ProSafe bælter til 100%dette er unikt.

Surringsskinner:

Surringsskinner kan fastgøres på sidevæggen eller på skillevæggen. Dette gør det muligt at udvide lastsikringsvarianterne.

Teleskopspændestænger

Også teleskopspændestangen er en del af Sortimo EcoSystemet, fordi den ud over sin funktion som lastsikring med et sikkert indgreb også er problemfri at bruge i det daglige arbejde: Med den integrerede forbindelse til alle Sortimo ProSafe-fastgørelsespunkter i bunden, i køretøjets udstyr og i surringsskinnerne er teleskopspændestangen særdeles fleksibel i brug. Den er også udstyret med to grænseflader til ProClick Værktøjstaskesystemet. Praktisk, fordi værktøjstaskerne på denne måde også kan hænges op på spændestangen.

Tagbagagebærer TopSystem:

Også Sortimos tagbagagebærer TopSystem kan vælges i varianten ProSafe, således at surringsstropperne og andre lastsikringselementer også kan anvendes her.

Ved at kombinere de samlede faglige kompetencer giver den førende på markedet sine kunder helhedsorienterede anskaffelses- og anvendelsesmuligheder, som bidrager til en synlig produktivitetsstigning i den mobile arbejdshverdag og giver kunderne en tydelig merværdi på tværs af systemgrænser. Sortimos EcoSystem er baseret på en komplementerende produktstrategi, der takket være kombinationen af produkter og serviceydelser fra Sortimo og udvalgte partnere skaber et samlet system, og takket være et optimeret workflow hjælper håndværkere i det daglige arbejde.

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.