Fill out my online form.

Med Sortimo Inlays, genopfinder SAIT demo køretøjet

Da Christophe Chrétien, direktør for SAIT France, kontakte Sortimo for at skaffe udstyr til demonstrationskøretøjet med et reolsystem, opstod en ny udfordring. Det var nødvendigt at komme med et layoutkoncept, der ville imponere deres professionelle kunder.


mySortimo – Oversigt over platformens funktioner og tjenester

Du kan bestille mere end bare Sortimo-produkter via mySortimo.dk. Forskellige onlinetjenester gør dit daglige arbejde lettere. Du sparer tid og øger din produktivitet – hvordan? Det forklarer vi gerne!


Oversigt over alle elektriske transportører

I erhvervskøretøjssegmentet er der flere og flere elektriske køretøjer på markedet. Her finder du en oversigt over alle aktuelle modeller med de vigtigste data i sammenligningen.

Hold dig opdateret!

Som velkomstgave får du et gavekort på 10 % rabat!
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Produktpræsentation

Kan tilpasses, praktisk, ryddeligt: de største fordele ved den sContainer

Den nye sContainer vandt et bredt publikum med sine fleksible anvendelsesmuligheder allerede i 2018, da den blev præsenteret som en undersøgelse ved IAA erhvervskøretøjer. Det adskiller sig fra konventionelle byggepladscontainere. Bedre? Du bestemmer! I den følgende artikel vil jeg introducere dig for de største fordele ved den praktiske container i palleformat.

Sortimos onlinemagasin – fra fans til fans!

Vores skribenter er eksperter inden for de pågældende fagområder.