Fill out my online form.
var q1wdyrpz15ehega; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1wdyrpz15ehega', 'autoResize':true, 'height':'440', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1wdyrpz15ehega = new WufooForm(); q1wdyrpz15ehega.initialize(options); q1wdyrpz15ehega.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

50 år med Sortimo – 50 år med intelligent mobilitet

I 1973 grundlagde Herbert Dischinger en engrosvirksomhed for håndværksløsninger. 50 år senere leverer Sortimo alt, hvad håndværkere har brug for og meget mere...

Idéen

I en alder af 25 grundlægger Herbert Dischinger en engrosvirksomhed for fastgørelsesteknologi i Augsburg. Som dygtig forretningsmand kender Herbert Dischinger sine håndværkerkunder og ved, at de transporterer skruer, dyvler og andre små dele og rodet i poser og kasser. Det var der han fik ideen, der lagde grunden til Sortimo (Sortiment Mobil) … Da kommt ihm die Idee, die den Grundstein für Sortimo (SORTImente MObil) legt …

Fra metalkasser til intelligente mobilitetsløsninger

1973

Herbert Dischinger skaber små plastkasser, der passer perfekt ind i en metalkasse, når den er linet op, så intet falder ud – dette er fødslen af den første metalkasse, KM 321. Lågets lås er unik og patenteret. Etuiet fås som ekstraudstyr med indstiksbokse eller skilleplader til opdeling.

1995

Metaletuiet optimeres konstant og tilpasses nye krav. I 1995 har metaletuiet eksempelvis en patenteret enhåndsbetjening, der gør det muligt at åbne etuiet med én hånd. Derudover er kassen udstyret med en låg støtte, så låget ikke behøver at blive sat ned. Takket være det gummibelagte håndtag kan etuiet bæres komfortabelt i hånden, og mærkningen giver et overblik over indholdet.

2009

I 2009 tilbydes der ud over metalkassen en plastvariant af polypropylen, L-BOXX. Dette er udgangspunktet for den velkendte BOXX serie, såsom T-BOXX, hvor indholdet også kan ses udefra takket være det gennemsigtige låg.

Udviklingen af bilindretningen.

1986

Det første FE 1-bilindretning lanceres i 1986. Metalkroppen er fremstillet i terningskonstruktion. Indretningen selv er designet til selvmontering.

1998

I 1998 fremstår det optimerede bilindretningssystem Fe2 i et vægtoptimeret design gennem et åben metal korpus. Skufferne kan trækkes helt ud takket være teleskopskinner og låses automatisk, når de skubbes ind.

2004

i 2004 lanceres 3-generations indretningen: Globelyst. Det er kendetegnet ved stolpen i stedet for terning design, hvilket resulterer i et ubegrænset antal varianter. Talrige patenter optimerer Globelyst bilindretningen – i videreudviklet form (Globelyst4) som stadig er i

2018

Med SR5 (Sortimo 5 generation reolsystem) lancerer Sortimo i 2018 et bilindretningssystem, der udnytter lastrummet optimalt takket være det fleksible design og tilbyder perfekt organisering af arbejdspladsen på de mindste steder.
Selv i den mindste erhvervskøretøjsklasse passer en Euro palle mellem to SR5 reoler. En anden ny funktion er, at bilindretningen kan konfigureres online.

50 år med Sortimo – 50 år med intelligent mobilitet

Vores seneste video om 50 år med Sortimo:

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.