Fill out my online form.

Sortimo understøtter produktiviteten i ISS A/S flåden

Som en del af den globale aftale med ISS A/S leverer Sortimo UK i øjeblikket deres seneste flåde , herunder EV med Robins og Day Stellantis og Leaseplan.

Standardisering af flåden

ISS A/S har en stor og alsidig flåde af køretøjer i hele Storbritannien og globalt. Derfor var det vigtigt, at konverteringerne dækkede en lang række krav med den minimale varians, så der kunne foretages en omfordeling mellem ændringerne.

Innovation gennem produktsortiment

Sortimo’s smarte SR5-serie bruges til at øge lagerkapaciteten og adgangen til de lagrede elementer. Mærkning fremmer lagerstyring, omkostningskontrol og kontinuitet inden for virksomhedens områder. ProClick bæltet og bløde tasker kan frakobles fra varevogne for at oprette forbindelse til brugeren for at øge effektiviteten og produktiviteten, mens der arbejdes væk fra køretøjerne. Sortimo’s tagbagagebærer TopSystem er specificeret til nogle af de konverteringer, der er fremstillet af letvægts Aero aluminiumsstænger, låsende lejder klemmer og rør. Alle dele er crash testet.

Bæredygtighed og CO2-reduktion med Sortimo

Sortimo’s SR5-system er et af vores nyeste produktserier, der er designet til at have et lille CO2-fodaftryk til produktion, så det passer til vores virksomheds mål om at være CO2-naturligt i 2025, med en forventet levetid på 12 år kan systemet monteres igen, da intet er mere bæredygtigt end at genbruge eksisterende systemer – med dette for øje er reolen designet til at passe i forskellige køretøjer af samme størrelse og endda til overførsel mellem større eller mindre varevogne med minimal ændring.

Hvis du mener, at din flåde kan drage fordel af en lignende tilgang, skal du kontakte os, så vi kan tilbyde en FOC-gennemgang for din flåde.

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.