Fill out my online form.
var q1wdyrpz15ehega; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1wdyrpz15ehega', 'autoResize':true, 'height':'440', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1wdyrpz15ehega = new WufooForm(); q1wdyrpz15ehega.initialize(options); q1wdyrpz15ehega.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Innovation ved rattet: Hvorfor din virksomhed skal investere i elektromobilitet nu

Opdag fordelene ved elektromobilitet, og hvorfor det er en god investering for din virksomhed at skifte til et miljøvenligt alternativ. I denne artikel giver vi dig et indblik i de økonomiske og klimamæssige fordele ved elektriske køretøjer og afviser nogle af de gængse myter.

De strategiske fordele ved elektromobilitet for din virksomhed

Skiftet til elektrisk mobilitet i din virksomhed kan ikke kun reducere din miljøpåvirkning, men også give betydelige omkostningsbesparelser og andre attraktive fordele. Lad os se på, hvordan et skift til elektriske erhvervskøretøjer kan gavne din virksomhed:

Udnyttelse af skattefordele

Virksomheder nyder godt af en 10-årig fritagelse for køretøjsafgifter for elektriske køretøjer, der er registreret ved udgangen af 2025 – et betydeligt økonomisk incitament.

Reducerede vedligeholdelsesomkostninger

Eldrevne køretøjer har færre bevægelige dele sammenlignet med forbrændingsmotorer, hvilket reducerer slitage og dermed vedligeholdelsesomkostninger. Ikke flere regelmæssige olieskift og et mindre stresset bremsesystem takket være regenerative bremser reducerer dine driftsomkostninger.

Drag fordel af særlige fordele

Elektriske køretøjer har i stigende grad adgang til særlige kørebaner, hvilket fører til kortere køretider. Derudover tilbyder mange byer og kommuner gratis parkering og opladningsfaciliteter specielt til elbiler, hvilket ikke kun er praktisk, men også sparer ekstra omkostninger.

Positive effekter på dit image

Ved at skifte til e-mobilitet positionerer du din virksomhed som ansvarlig og fremtidsorienteret. Kunder og forretningspartnere vil opfatte din virksomheds miljøvenlige initiativ positivt og reagere positivt. Medarbejdere kan være stolte af at arbejde for en virksomhed, der er engageret i miljøbeskyttelse. Dette fremmer til gengæld medarbejdernes loyalitet og motivation.

Myter vs. fakta – vi opklarer misforståelser

Ud over de anførte fordele vil vi gerne afvise de mest almindelige myter forbundet med elektromobilitet for at give dig en gennemsigtig indsigt i dette emne.

Batteriet er mere skadeligt for miljøet end et køretøj med forbrændingsmotor

Mens det er sandt, at elektriske køretøjer ikke producerer udledninger, når de er i brug det hævdes ofte, at fremstillingen af batterierne, og produktionen af elektricitet til opladningsprocessen, opvejer miljøpåvirkningen. Undersøgelser har imidlertid vist, at elektriske køretøjer udleder færre drivhusgasser end konventionelle køretøjer med forbrændingsmotor, selv når hele livscyklussen tages i betragtning.

E-biler er betydeligt dyrere

Selv om elektriske erhvervskøretøjer ofte er dyrere at købe end tilsvarende køretøjer med forbrændingsmotor, bør der tages hensyn til de lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. På lang sigt viser elektriske erhvervskøretøjer sig derfor at være en mere økonomisk mulighed for din virksomhed.

Opladningen tager for lang tid, og der er for få opladningsmuligheder

I modsætning til konventionelle køretøjer med forbrændingsmotor, elbiler kører på elektricitet. Opladning af en elbil er praktisk muligt derhjemme ved hjælp af en wallbox. Denne mulighed gør det muligt at oplade bilen natten over uden at skulle være afhængig af ladestationer. Installation af en vægboks til opladning er normalt ligetil og kan også være en fordel for din virksomhed.

Derudover er der et stigende antal offentlige ladestationer, der giver dig mulighed for at oplade dine erhvervskøretøjer. Moderne elbiler har ofte navigationssystemer, der viser ladestationer langs ruten for at gøre det lettere at planlægge opladningerne.

Her i Zusmarshausen tilbyder vi også en praktisk opladningsfacilitet med 76 opladningspunkter i vores Sortimo Innovation Park. Takket være effektiv DC-opladningsteknologi er din bil klar til at fortsætte sin rejse inden for 15 – 45 minutter.

Lastgrænsen for elektriske køretøjer er lavere

I betragtning af batteriernes relativt høje vægt i elektriske køretøjer, er der nogle gange bekymring for, at det måske ikke er muligt at transportere alle de nødvendige materialer, værktøjer og andet udstyr. Ikke desto mindre kan et professionelt og gennemtænkt interiør ofte dække alle behov. På den måde udnyttes lastrummet optimalt, og ekstra vægt undgås.

 

Vores anbefaling for fremtiden: SR5 reduceret til MAX – det letteste professionelle bilindretningssystem på markedet

SR5 bilindretningen fra Sortimo er den ideelle tilføjelse til dit elkøretøj. SR5 reduceret til MAX er baseret på et patenteret hybriddesign. Denne udvikling kombinerer en letvægts aluminiumskonstruktion med overfladebehandlede stålkomponenter. Mens aluminium sikrer en uovertruffen let totalvægt, giver tilføjelsen af stålkomponenter den nødvendige sikkerhed på højeste niveau. For dig betyder det mere energieffektiv brug af dit elkøretøj kombineret med førsteklasses sikkerhed

Er du interesseret i denne artikel? Læs mere om elektromobilitet hos Sortimo her!

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.