Fill out my online form.

ProClick er testet i praksis: ét produkt, masser af muligheder

ProClick gennemgik sine trin: Hvordan bruger to brugere ProClick-systemet i deres daglige arbejde? Hvad kan de lide, og hvor ser de potentiale for forbedringer? Du kan læse dommen fra IT-administrator Marc L. og elektroingeniør Bernhard S. i det aktuelle blogindlæg.

Hvor skal du placere værktøjet?

Hvilken håndværker kender ikke situationen: Når han ankommer til byggepladsen, bliver det nødvendige værktøj og arbejdsmateriale hurtigt pakket væk. Men hvor skal man placere alle redskaberne? Udover kasser og kufferter kan mange godt lide at bruge deres bukselomme de sidste meter til pladsen – til stor ærgrelse for deres vaskemaskiner. Årsagen: Det er ikke ualmindeligt, at folk glemmer at tømme lommerne inden vask – og skruetrækkere, tommestokke eller kuglepenne får så en “glitrende ren” vask. Dette behøver ikke at være tilfældet!


Med ProClick-systemet tilbyder Sortimo en praktisk og ergonomisk opbevaringsmulighed til dit værktøj og andre materialer.


ProClick værktøjstaskerne har en grænseflade til en række andre Sortimo produkter – fra SR5 reolsystemet til C-BOXXen og vores AutoAssistant, til ProClick værktøjsbæltet eller værktøjsholderen. Når taskerne er pakket, kan de nemt klikkes på komponenterne og fjernes igen efter brug. Alt er absolut nemt og behageligt. Og “holderen” på værktøjsbæltet sørger for, at du kan fastgøre lommer med blot et klik – uden at skulle tage bæltet af.

ProClick: Disse to testere lavede den praktiske test:

Bernhard S.

Elektroingeniør

Som uddannet elektroingeniør ser Bernhard S. tilbage på en lang og succesfuld karriere. Men hans passion for faget sluttede på ingen måde, da han gik på halv-pension. Der er simpelthen ikke noget ved at sidde stille og være ledig for ham. Han støtter stadig kunderne og rådgiver dem om planlægning og installation af f.eks. el-anlæg. I sin fritid er han også involveret i det tyske alpinforbund (DAV). Der er det altid vigtigt at holde hovedet koldt selv i de højeste højder. Når alt kommer til alt, hvem har tid til at bruge lang tid på at lede efter værktøjer på området? Derfor er Bernhard forudbestemt til, at vi skal teste værktøjsholderen i kombination med ProClick-taskerne.

Bernhard, hvad har du i din taske?

“Hverdagen for en elektriker er meget varieret, og man har ofte brug for forskelligt værktøj og måleinstrumenter. Derfor skræddersyr jeg altid mine værktøjstasker på forhånd til det respektive arbejdsområde og anvendelse. Men det, der altid skal være der: Kombitang, side fræsere, forskellige skruetrækkere samt en brænder og måle- og testudstyr.”

Overbeviste ProClick dig?

Kompatibiliteten med de mange Sortimo-produkter gør min hverdag meget nemmere. Indlægskasserne passer endda ind i båren og karret. Det er meget nyttigt, fordi jeg ikke engang skal fylde poserne eller karret helt om. Til opbevaring af poserne, kommer LT-BOXXen i spil: den er bare den perfekte størrelse til at opbevare ProClick-værktøjstaskerne.”

Hvor kan der stadig være potentiale for forbedringer?

“Samlet set er ProClick et godt produkt for mig. Men selvfølgelig er der altid plads til forbedringer. Håndtaget på værktøjsholderen er for eksempel en af dem for mig. Selvom skumgummiet er meget fleksibelt, ville et stærkere materiale ville ligger efter min mening bedre i hånden. Yderligere potentiale ligger i optimering af yderlommerne og forlængelse af værktøjsholderen Særligt store værktøjstasker kan hurtigt hænge ned over båren eller dække yderlommerne Her kan evt. flytbar version af den såkaldte UnitOrganiser ville være nyttig.”

Marc L.

IT- Administrator

Selvom Marc L. oprindeligt kommer fra feltet sikkerhedsteknologi, føler han sig hjemme i IT-infrastruktursektoren. På grund af sit job som IT-administrator skal han ofte arbejde på stiger, for eksempel for at vedligeholde serverrum eller adgangspunkter. Han havde i et stykke tid ledt efter et passende sted at opbevare sit værktøj for at undgå den irriterende stigning op og ned. På en provisorisk måde havde han sammensat sin egen værktøjsbæltekonstellation før ProClick.

Hvad er specielt ved ProClick for dig?

Værktøjsbæltet sparer mig for pendling og tid. Endelig behøver jeg ikke at gå fra køretøjet til stigen hele tiden. Jeg kan endda opbevare ekstra batterier i den. For ofte er arbejdet ikke færdigt efter et par minutter. Det, der også skiller sig ud for mig, er den ekstraordinære kvalitet af ProClick. Selv på lange dage kan jeg takket være hoftepuden have bæltet på i timevis – uden at det gør ondt eller bliver ubehageligt.

Hvad putter du i dine ProClick-tasker?

Først og fremmest omfatter en it-administrators værktøjer standardudstyret – såsom skruetrækkere, en akku boremaskine eller unbrakonøgler. Specielt til mit job er netværkstestere vigtige for at tjekke ledningerne. Men til at arbejde med kabler er sideskærere eller kabelstrippere også uundværlige. Udover værktøj opbevarer jeg også kabelbindere eller små hardwaredele i værktøjstaskerne som standard.

Hvad kunne forbedres ved ProClick?

Ind imellem sker det, at jeg arbejder ude. For at beskytte værktøjerne mod alle vejrforhold ville det være nyttigt at udvikle regnslag til lommerne. Efter min mening egner sømposen med snørelommen sig godt til dette. Til værktøjstasken i størrelse L ville måske en slags låg, der foldes tilbage af sig selv, være nyttig. Jeg kan godt lide at række ind i poserne “blindt”.

For ikke at efterlade forslagene fra vores produkttestere ubesvarede, har vores ProClick Product Marketing Manager Florian Bobinger taget dem til sig:

ProClick ændrer sig konstant. Derfor modtager vi altid gerne kommentarer og forslag til forbedringer, også med hensyn til design af taskerne. Alle ProClick tasker er udendørs resistente og giver en charmerende og hurtig adgang på grund af det åbne design. For at bevare denne funktion har vi introduceret sømlommen med surringslukning. Dette giver fleksibel adgang selv i dårligt vejr. Vidste du forresten, at der er integreret løkker til fastgørelse af værktøjsreb i poserne? Dermed er dit værktøj yderligere sikret mod at falde ud. Derudover arbejder vi løbende på yderligere løsninger. Så du kan glæde dig til at se, hvad der ellers venter dig i slutningen af året.

Florian Bobinger Produkt Marketing Manager ProClick

Som du kan se – applikationsmulighederne for ProClick er næsten ubegrænsede. Udover repræsentanter for traditionelt kunsthåndværk letter ProClick også hverdagen på andre områder. På spørgsmålet om, hvorvidt vores produkttestere også ville bruge ProClick i deres fritid, bekræftede de alle dette med et rungende “ja“.

Nu er det din tur – gør din hverdag lettere med ProClick værktøjstaskerne fra Sortimo.

Skriv en kommentar

Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.
Udfyld det obligatoriske felt.

* markerede felter er obligatoriske

Udfyld det obligatoriske felt.

0 kommentarer

  • Der er endnu ingen kommentarer, vær den første til at skrive en!
    Vi glæder os til at læse din feedback til dette indlæg.