text.skipToContent text.skipToNavigation

.Automanager Outlet

Varenr.:  1000019358 | Match code: AM OUTLET
 • Gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt i køretøjet
 • Individuelt justerbart notebook-bord
 • Integreret strømforsyning via cigarettænder
 • Nem og hurtigt montering på passagersædet
 • Integreret låsemekanisme
 • Farve
  Sort
 • Vægt
  7,4 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  580 mm x 410 mm x 300 mm
 • Udgåede vare 7 stk. tilbage på lager
kr 5.072,03

kr 8.593,13

inkl. kr 1.014,41 moms (netto kr 4.057,62). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Til alle, som tilbringer meget tid i bilen, er Automanager den mobile erstatning for skrivebordet. Med den kan du kaste et hurtigt blik på præsentationen inden aftalen, eller udnytte tiden mellem aftaler til at arbejde bekvemt i bilen. Men den praktiske Automanager er ikke kun en mobil arbejdsplads, den er også en sikker opbevaringsplads til din bærbare computer, dokumenter og endda en mobil printer, som i tilfælde af en katastrofeopbremsning sørger for, at dine kontorartikler bliver, hvor de er, og ikke bliver til farlige projektiler.

Når man åbner låget, kigger man direkte på det flytbare computerbord, som kan flyttes til siden og den bærbare computer kan anbringes separat og frem for alt skridsikkert med fikseringsfødder. Dermed kan du arbejde bekvemt fra førersædet. Under bordet er der plads til to liggende brevordnere eller en mobil printer, såfremt den samlede vægt ikke overskrider 12 kg. De nyttige rum, som er integreret i låget, skaber en ordentlig oversigt over alle smådele og sørger for, at de er lige ved hånden.

Der er integreret en spændingstransformer, som tilsluttes via cigarettænderens 12 V-strømtilslutning og forsyner din notebook, mobile printer og andet elektrisk udstyr med strøm. Udgangsspændinger: 15/16/18/19/20 V DC (maks. 6.000 mA); 22/24 V DC (maks. 5.000 mA)

Din værdifulde, bærbare computer opbevares ikke kun sikkert mod blikke, den er også optimalt beskyttet mod tyveri med en låsemekanisme. Den praktiske Automanager af plast og aluminium har bekvemt plads på passagersædet og spændes fast med to stropper i siden. Sikkert og hurtigt fastgjort er Automanager din uundværlige ledsager, når du arbejder i marken.

Henvisning: Hvis airbaggen kan slås fra på passagersiden, bør den deaktiveres. Det anbefales også at skubbe sædet så langt bagud som muligt.

(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farve Sort
Vægt 7,4 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 580 mm x 410 mm x 300 mm
Material(ien) Plast
Aluminium
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig