text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick værktøjsbælte S, L=100cm

Varenr.:   6000013940 |  Match code: PC WKZG S |  EAN: 4014599386892
 • HIP-polstring for perfekt komfort
 • robust bæltestrop til fastholdelse
 • af bælte-spændet med hurtig udløseradapter til enhåndsbetjening
 • Båndlængde 100 cm, trinløst justerbar mellem 80 og 95 cm
 • Reflective sikkerhedsbånd
 • Udvendige mål (LxBxH)
  1.000 x 120 x 30 mm
 • Vægt
  0,44 kg
 • Farve
  Sort
 • På lager
kr 548,13

inkl. kr 109,63 moms (netto kr 438,50). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Værktøjsbæltet gør det muligt at opbevare værktøj og arbejdsmaterialer direkte på kroppen. Den integrerede polstring og det robuste design betyder, at du kan bære værktøj på din hofte uden at anstrenge ryggen. ProClick holderne kan fastgøres fleksibelt til remmen, så du hurtigt kan skifte værktøjstasker ved blot at klikke og slippe. Takket være den velordnede indretning og hurtige tilgængelighed er bæltet også nemt at bruge, selv når du arbejder over en stige eller et stillads. Det er ikke nødvendigt at stige op og ned hele tiden, hvilket øger sikkerheden og samtidig sparer betydelig tid.
Værktøjsbæltet har plads til at fastgøre op til fem ProClick-holdere eller ProClick-værktøjstasker. XL-remmen har en længde på 100 cm og kan justeres kontinuerligt mellem 80 og 95 cm. Dens robuste åbning er nem at montere og afmontere med én hånd. Integrerede D-ringe gør det også muligt at montere en skulderrem som ekstraudstyr.

ProClick-holdere er ikke inkluderet i leveringen. Hvis det er nødvendigt, kan du bestille dem separat med varenr. 6000013927.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 1.000 x 120 x 30 mm
Vægt 0,44 kg
Materiale(r) Polyester
ABS
Maksimal belastning 24 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads