text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick skulderrem S/M

Varenr.:   6000015243 |  Match code: PC STG S M |  EAN: 4014599453587
 • Polstret skulderstrop størrelse S/M
 • stroplængde 90 - 125 cm, uendeligt justerbar
 • supplerer ProClick værktøjsbæltet
 • for ergonomisk belastningsfordeling til krops
 • monteringen til ProClick-holderen og indbyggede rum til værktøj
 • Udvendige mål (LxBxH)
  370 x 150 x 80 mm
 • Vægt
  0,39 kg
 • Farve
  Sort
  Sortimo Blå
 • På lager
kr 548,13

inkl. kr 109,63 moms (netto kr 438,50). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

ProClick-skulderremmen er en ideel tilføjelse til ProClick-værktøjsbæltet. Karabinhagen på de justerbare remme gør det muligt hurtigt og enkelt at fastgøre remmen til D-ringen på værktøjsbæltet. Dette fordeler belastningen på værktøjsbæltet perfekt på kroppen, hvilket gør det nemmere at arbejde ergonomisk med ProClick værktøjstasker.

Den åndbare netpolstring i skulderområdet øger også komforten, især under langt og intensivt arbejde. To indbyggede spoleløkker gør det også muligt at fastgøre ProClick-holderen. ProClick værktøjstasker kan således også bruges på brystniveau, hvilket sikrer, at værktøjet altid er inden for rækkevidde. Andre rum giver plads til andet værktøj, f.eks. skruetrækkere og penne på brystbæltet.

Den indbyggede ophængningsstrop betyder, at skulderselen kan hænges direkte på Sortimo van-racksystemet, enten på Globelyst4-gelænderet eller SR5-logobladet, når den ikke er i brug, og er derfor straks klar til næste opgave.

Remmene i størrelse S/M kan justeres trinløst fra 90 til 125 cm. Det polstrede område har en længde på 42 cm.

Leveringsomfang: Skulderrem S/M, uden ProClick værktøjsbælte.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 370 x 150 x 80 mm
Vægt 0,39 kg
Materiale(r) Polyester
ABS
Stål
Maksimal belastning 24 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads