text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick batteri holder, 2 stk.

Varenr.:   6000013935 |  Match code: PC AH |  EAN: 4014599386878
 • sikker transport af ekstra batterier, f.eks. på kroppen
 • passer til alle almindelige 18 V Bosch Professional- samt CAS-batterier
 • perfekt sammen med ProClick holder og -værktøjsbælte
 • kompatibel med hele ProClick systemet og bilindretning SR5
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  97 x 73 x 20 mm
 • Vægt
  0,07 kg
 • Farve
  Sort
 • Kommer snart klar til afsendelse 07.06.2023
kr 151,25

inkl. kr 30,25 moms (netto kr 121,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

ProClick batteriholderen giver mulighed for at bære et ekstra batteri direkte på kroppen. Den er let og hurtig at hænge på ProClick holderen, som sidder på værktøjsbæltet, og kan dermed transporteres sikkert. På den måde er den altid lige ved hånden, selv ved arbejde over hovedet på stiger. Den kan naturligvis også kombineres med alle andre ProClick produkter lige fra værktøjsholderen eller C-BOXXen til bilindretning SR5 på sideprofilen med ProSafe huller. Således er det ekstra batteri altid på plads og klar til brug.

Holderen er kompatibel med alle almindelige Bosch Professional-batterier med 18 V samt med batterierne i det producentuafhængige CAS-system (Cordless Alliance System).

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 97 x 73 x 20 mm
Vægt 0,07 kg
Material(ien) PA
Farve Sort
Maksimal last 1
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads