text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick batteri holder, 2 stk.

Varenr.:   6000013935 |  Match code: PC AH |  EAN: 4014599386878
 • Den sikre måde at bære ekstra batterier på f.eks. karrosseriet
 • der er egnet til alle kommercielt tilgængelige 18 V AMPShare- og CAD-batterier
 • kombineres perfekt med ProClick-holdere og værktøjsbælter
 • der er kompatible med hele ProClick-systemet og SR5 indretningen
 • Udvendige mål (LxBxH)
  97 x 73 x 20 mm
 • Vægt
  0,07 kg
 • Farve
  RAL 9017 Trafiksort
 • På lager
kr 156,00

inkl. kr 31,20 moms (netto kr 124,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Med ProClick batteriholderen kan du bære et ekstra batteri på dig. Dette indebærer, at den hænges på ProClick-holderen på værktøjsbæltet for at lette transporten. Det er altid inden for rækkevidde, selv når du arbejder over en stige. Den kan naturligvis kombineres med alle ProClick-produkter, lige fra værktøjsholderen eller C-BOXX til sideprofilen med ProSafe på SR5 indretningen. Reservebatteriet er altid placeret på det angivne sted og er altid klar til brug.

Holderen er kompatibel med alle 18 V batterier fra AMPShare Alliance (drevet af Bosch Professional) og CAS systemet (Cordless Alliance System).

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 97 x 73 x 20 mm
Vægt 0,07 kg
Materiale(r) PA
Maksimal belastning 1 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads