text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick-holder

Varenr.:   6000013927 |  Match code: PC HOLDER |  EAN: 4014599386359
 • giver mulighed for at bære værktøjstasker direkte på kroppen
 • passer til ProClick-værktøjsbælter og de fleste almindelige bælter
 • intuitiv og patenteret klikforbindelse
 • kompatibel med hele ProClick-systemet
 • Udvendige mål (LxBxH)
  85 x 60 x 25 mm
 • Vægt
  0,07 kg
 • Farve
  RAL 9017 Trafiksort
  RAL 5017 Trafikblå
 • På lager
kr 93,00

inkl. kr 18,60 moms (netto kr 74,40). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Holderen er det vigtigste ved ProClick-systemet. Den bruges som holder til alle ProClick-værktøjstasker og kan forbindes med alle ProClick-tasker på markedet uafhængigt af mærket. Den er desuden kompatibel med alle almindelige bælter med en bredde på maks. 5 cm.

Netop i forbindelse med ProClick-værktøjsbæltet er det perfekt at bruge holderen. På den måde kan arbejdsmaterialer transporteres direkte på kroppen. Især på stiger, stillads og ved arbejde over hovedet er dette en stor hjælp. Alt, hvad man har brug for, er nemlig lige ved hånden.

ProClick-holderen har en aktiv lås til sikker transport af værktøjstasken. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at taskens krog er gået i hak og er sikkert fastgjort. For at løsne den skal den blå knap holdes inde, så værktøjstasken ikke kan løsnes af sig selv. Dette udgør en vigtig sikkerhedsfaktor, netop ved arbejde på stiger eller stillads.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 85 x 60 x 25 mm
Vægt 0,07 kg
Materiale(r) PA6
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads