text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick værktøjskort S 6

Varenr.:   6000015240 |  Match code: PC WKZK S 6 |  EAN: 4014599453525
 • Kompakt opbevaringsholder til håndværktøj
 • 5 loops til værktøj og penne i
 • ndbygget spoleloop til karabinhage
 • perfekt kombineret med ProClick holder og værktøjsbælte
 • kompatibelt med hele ProClick-systemet og SR5 reol-systemet
 • Udvendige mål (LxBxH)
  220 x 160 x 40 mm
 • Vægt
  0,17 kg
 • Farve
  Sort
  RAL 9017 Trafiksort
  Sortimo Blå
 • På lager
kr 228,38

inkl. kr 45,68 moms (netto kr 182,70). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

dine vigtigste håndværktøjer er altid inden for rækkevidde med ProClick-værktøjskortet S 6. Det flade og åbne design giver plads til op til seks værktøjer, f.eks. tænger, skruetrækkere eller kuglepenne.

værktøjskortet kan kombineres perfekt med den klik-holder, der sidder på værktøjsbæltet. Nu har du altid det værktøj, du skal have ved hånden. Værktøjskortet kan også bruges som et intelligent lagringssystem på alle SR5 og Globelyst4 varevognssystemer ProClick-interfaces og også på mobile transportløsninger, f.eks. C-BOXX, ProClick værktøjsholder eller på AutoAssistant.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 220 x 160 x 40 mm
Vægt 0,17 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfrit stål
ABS
PA6
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads