text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Værktøjstaske M 14

Varenr.:   6000013928 |  Match code: PC WKZT M 14 |  EAN: 4014599386366
 • kompakt taske til håndværktøjer
 • 13 elastiske stropper ind- og udvendigt
 • integreret strop til karabinhager
 • kan kombineres perfekt med ProClick-holder og værktøjsbælte
 • kompatibel med hele ProClick-systemet og bilindretning SR5
 • Udvendige mål (LxBxH)
  250 x 120 x 80 mm
 • Vægt
  0,29 kg
 • Farve
  Sort
  RAL 9017 Trafiksort
  Sortimo Blå
 • På lager
kr 365,50

inkl. kr 73,10 moms (netto kr 292,40). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Den kompakte ProClick-værktøjstaske M 14 sørger for opbevaringsplads til og orden i håndværktøjet. I det åbne rum er der plads til f.eks. kombitangen, målebåndet eller cutterkniven. Ved hjælp af de 13 elastiske stropper – seks udvendigt og syv indvendigt – kan der opbevares yderligere værktøjer som skruetrækker eller skruenøgler på en overskuelig måde.

Værktøjstasken kan kombineres perfekt med ProClick-holderen på værktøjsbæltet. På den måde er det nødvendige værktøj og forbrugsmateriale altid lige ved hånden, hvilket sparer tid – især ved arbejde på stiger. Værktøjstasken kan desuden bruges på bilindretning SR5, C-BOXXen, værktøjsholderen eller AutoAssistenten som fleksibelt og intelligent opbevaringssystem.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 250 x 120 x 80 mm
Indvendige mål (LxBxH) 80 x 120 x 150 mm
Vægt 0,29 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfrit stål
PA6
ABS
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads