text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Værktøjstaske L 36

Varenr.:   6000013931 |  Match code: PC WKZT L 36 |  EAN: 4014599386830
 • åben taske til håndværktøjer og forbrugsmateriale
 • 15 elastiske stropper ind- og udvendigt
 • ekstra udvendig lomme til smådele og separat indvendigt rum
 • kan kombineres perfekt med ProClick-holder og værktøjsbælte
 • kompatibel med hele ProClick-systemet og bilindretning SR5
 • Udvendige mål (LxBxH)
  250 x 200 x 150 mm
 • Vægt
  0,56 kg
 • Farve
  Sort
  RAL 9017 Trafiksort
  Sortimo Blå
 • På lager
kr 513,50

inkl. kr 102,70 moms (netto kr 410,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

ProClick værktøjstaske L 36 sørger for opbevaringsplads til alle former for håndværktøj og forbrugsmaterialer. I det store åbne rum er der plads til f.eks. tænger, cutterknive eller endda en lille batteriskruemaskine. I det separate indvendige rum kan der opbevares smalle værktøjer som unbrako- eller skruenøgler.

De 15 elastiske stropper – ni indvendigt og seks udvendigt – sørger desuden for orden i og perfekt overblik over skruetrækkerne. 16 ekstra ministropper giver desuden mulighed for at placere bits og bor. Den ekstra lomme på forsiden er kompatibel med indsatsboksene 1x1 H63 (2 stk.) eller 1x2 H63 (1 stk.) og er dermed perfekt egnet til opbevaring af smådele. En støtte på bagsiden giver mulighed for også at bruge tasken, når den er taget af, f.eks. på arbejdsbænken.

Værktøjstasken kan kombineres perfekt med ProClick-holderen på værktøjsbæltet. På den måde er det nødvendige værktøj og forbrugsmateriale altid lige ved hånden, hvilket sparer tid – især ved arbejde på stiger. Værktøjstasken kan desuden bruges på bilindretning SR5, C-BOXXen, værktøjsholderen eller AutoAssistenten som fleksibelt og intelligent opbevaringssystem.

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 250 x 200 x 150 mm
Indvendige mål (LxBxH) 80 x 180 x 150 mm
Vægt 0,56 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfrit stål
ABS
PA6
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads