text.skipToContent text.skipToNavigation

Spraydåseholder 73 SR5

Varenr.:   1000018388 |  Match code: SDH 73 SR5 |  EAN: 4045294910273
 • praktisk holder til spraydåser og skumpatroner
 • har plads til op til 4 dåser/patroner (Ø = 73 mm)
 • hurtig montering uden værktøj på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  327 x 127 x 88 mm
 • Vægt
  0,68 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager klar til afsendelse 05.06.2023
kr 351,25

inkl. kr 70,25 moms (netto kr 281,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Spraydåseholderen giver perfekt opbevaringsmulighed for op til fire spraydåser eller skumpatroner hver med en diameter på 73 mm. På den måde kan dåser og patroner transporteres ordentligt på sideprofilen på bilindretning SR5. Holderen giver desuden et hurtigt overblik, så det rigtige materiale straks er til rådighed på anvendelsesstedet.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 uden værktøj via den integrerede adapterplade og ProSafe-hullerne på sideprofilen.

SR5 tilbehør gør det muligt at fastgøre dem til SR5 sideprofilen, næsten uden brug af værktøj. Tilbehør kan hænges hurtigt og enkelt på ProSafe hullet, der er integreret som standard, ved hjælp af krogen på bagsiden. Dette eliminerer behovet for besværlig installation og dyrt montagemateriale. Dette innovative fastgørelseskoncept gør det muligt hurtigt at flytte tilbehøret på et senere tidspunkt for at opfylde kravene, og efterlader ingen grimme boringer på sideprofilen. I modsætning til ProClick lommerne med én krog, har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastninger. Det betyder, at de også kun kan bruges sammen med SR5 bilindretningssystemet og ikke er kompatible med andre ProClick-holdesystemer som f.eks. ProClick-holdere, ProClick-værktøjsholdere, C-BOXXes og AutoAssistant. Hver eneste ProClick værktøjstaske kan derimod hænges på sideprofilen, på SR5 bilindretningen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 327 x 127 x 88 mm
Vægt 0,68 kg
Material(ien) PA6
stål
Farve Sortimo CoolGrey
Maksimal last 5
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads