text.skipToContent text.skipToNavigation

Spraydåseholder 73 SR5

Varenr.:  1000018388 | Match code: SDH 73 PC SR5
 • praktisk holder til spraydåser og skumpatroner
 • har plads til op til 4 dåser/patroner (Ø = 73 mm)
 • hurtig montering uden værktøj på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Dimensioner (BxDxH)
  327 mm x 127 mm x 88 mm
 • Vægt
  0,68 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart
kr 351,25

inkl. kr 70,25 moms (netto kr 281,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Spraydåseholderen giver perfekt opbevaringsmulighed for op til fire spraydåser eller skumpatroner hver med en diameter på 73 mm. På den måde kan dåser og patroner transporteres ordentligt på sideprofilen på bilindretning SR5. Holderen giver desuden et hurtigt overblik, så det rigtige materiale straks er til rådighed på anvendelsesstedet.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 uden værktøj via den integrerede adapterplade og ProSafe-hullerne på sideprofilen.

SR5-tilbehør med ProClick-tilslutning muliggør næsten værktøjsfri montering på sideprofilen SR5. ProSafe-hullerne, der er integreret som standard, kan nemt og hurtigt fastgøres med kroge, der er placeret på bagsiden. En dyr installation og intet monteringsmateriale er påkrævet. Dette innovative forbindelseskoncept gør det ikke kun muligt at flytte tilbehøret hurtigt efter behov, men efterlader heller ikke grimme borehuller på sideprofilen. I modsætning til ProClick-tekstilposer med en krog har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastningskapaciteter. Som følge heraf kan de kun bruges i SR5-køretøjets opsætning og er ikke kompatible med andre ProClick-bæresystemer som f.eks. ProClick-holder, ProClick-værktøjsholder, C-BOXX og AutoAssistant. Enhver værktøjstaske med et klik kan dog fastgøres til sideprofilen på køretøjets udstyr SR5.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 327 mm x 127 mm x 88 mm
Vægt 0,68 kg
Material(ien) PA6
stål
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 5
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads