text.skipToContent text.skipToNavigation

Patronholder 53 SR5

Varenr.:  1000018387 | Match code: KH 53 PC SR5
 • har plads til op til 5 silikonepatroner Ø = 53 mm
 • hurtigt overblik over silikonepatroner
 • hurtig montering uden værktøj på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Dimensioner (BxDxH)
  327 mm x 136 mm x 68 mm
 • Vægt
  0,67 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart klar til afsendelse 30.11.2022
kr 324,50

inkl. kr 64,90 moms (netto kr 259,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Patronholderen giver perfekt opbevaringsmulighed for op til fem patroner hver med en diameter på 53 mm. På den måde kan silikonepatronerne transporteres ordentligt på sideprofilen på bilindretning SR5. Holderen giver desuden et hurtigt overblik, så det rigtige materiale straks er til rådighed på anvendelsesstedet.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 uden værktøj via den integrerede adapterplade og ProSafe-hullerne på sideprofilen.

SR5-tilbehør med ProClick-tilslutning muliggør næsten værktøjsfri montering på sideprofilen SR5. ProSafe-hullerne, der er integreret som standard, kan nemt og hurtigt fastgøres med kroge, der er placeret på bagsiden. En dyr installation og intet monteringsmateriale er påkrævet. Dette innovative forbindelseskoncept gør det ikke kun muligt at flytte tilbehøret hurtigt efter behov, men efterlader heller ikke grimme borehuller på sideprofilen. I modsætning til ProClick-tekstilposer med en krog har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastningskapaciteter. Som følge heraf kan de kun bruges i SR5-køretøjets opsætning og er ikke kompatible med andre ProClick-bæresystemer som f.eks. ProClick-holder, ProClick-værktøjsholder, C-BOXX og AutoAssistant. Enhver værktøjstaske med et klik kan dog fastgøres til sideprofilen på køretøjets udstyr SR5.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 327 mm x 136 mm x 68 mm
Vægt 0,67 kg
Material(ien) PA6
stål
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 5
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads