text.skipToContent text.skipToNavigation

AutoAssistent + Office Organizer - Sæt

Varenr.:   1000017467 |  Match code: SET AAS+OFFICE ORG |  EAN: 4045294890025
 • Sæt bestående af AutoAssistent og Office Organizer
 • Hjælp til at organisere kontorarbejdet i bilen
 • Kan både anvendes på passagersædet og bagsædet
 • Nem og hurtig fastgørelse via bilens trepunktssele
 • Integreret fikseringspunkt til ProClick Værktøjstaskerne
 • Udvendige mål (LxBxH)
  520 x 370 x 270 mm
 • Vægt
  4,26 kg
 • Farve
  Sort
  Blå
 • På lager
kr 1.967,25

inkl. kr 393,45 moms (netto kr 1.573,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Sættet med AutoAssistent og Office Organizer giver maksimal opbevaringsplads og gør det nemt at holde orden på kontorartiklerne i bilen.

Mobilkontoret AutoAssistent fungerer som praktisk skriveunderlag, gør det nemt at holde orden i dine dokumenter og giver dig god plads til opbevaring af diverse kontorartikler. Takket være det åbne rum til mapper, brochurer eller en vandflaske på op til 1,5 l samt den integrerede blyantsholder er alle vigtige remedier altid inden for rækkevidde. Yderligere opbevaringsplads finder du under låget, der samtidig fungerer som skriveunderlag. Låget er udstyret med en papirklemme og kan derfor bruges som blokholder. Det store opbevaringsrum kan inddeles i op til tre mindre rum ved hjælp af de medfølgende skilleplader.

Mobilkontoret AutoAssistent fastgøres nemt og enkelt til bilens trepunktssele. Derved kan mobilkontoret fastgøres til alle sæder med sikkerhedssele - også på bagsædet. Mobilkontoret AutoAssistent egner sig derfor også perfekt til private køreture med familien (her kan det f.eks. fastgøres til bagsædets midterste plads). Her er der god plads til underholdning til de mindste i form af malebøger eller legetøj, hvilket sikrer en behagelig køretur for hele familien.

Selefastgørelsespunktet fungerer samtidig som holder til ProClick Værktøjstaskerne, hvilket gør det nemt at udvide mobilkontoret efter behov. På den måde er det nemt at holde orden i værktøjstaskerne efter endt arbejde, og de er lige ved hånden og klar til næste job.

Office Organizer fastgøres nemt og hurtigt til nakkestøtten på passagersædet ved hjælp af en rem og er det perfekte supplement til mobilkontoret AutoAssistent. Det store rum til dokumenter og mapper op til DIN A4-størrelse plus diverse mindre rum og lommer på forsiden sikrer yderligere opbevaringsmuligheder. Office Organizer kan også anvendes uden AutoAssistent og fastgøres til ryglænet i stedet for nakkestøtten.

(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 520 x 370 x 270 mm
Vægt 4,26 kg
Materiale(r) ABS
Polyester
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads