text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 3-lag inkl. i-BOXXe 72

Varenr.:  1000011326 | Match code: I-RACK G 3 I72TE
 • Modul af 3 enkelte racks inkl. låg og i-BOXXe
 • Kompatibel med hele L-BOXX-systemet
 • Hurtig udskiftning af udstyr
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Fleksibelt system, der kan udvides
 • Farve
  coolgrey
 • Vægt
  6,5 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  342 mm x 442 mm x 304 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 1.585,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 1.973,75

inkl. kr 317,00 moms (netto kr 1.268,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

i-BOXX rack G 3 stk. er et fast forbundet modul med tre enkelte racks og er på forhånd udstyret med tre i-BOXXe 72 G. Disse er hver især udstyret med en indsats til smådele (7-, 12-, 16-rums). Enhedens nederste rack er et aktivt element, dvs. den komplette reol kan efter behov fleksibelt klikkes sammen med L-BOXX-serien og frigøres igen.
Foroven afsluttes den med i-BOXX rack G låget. Det har et foldbart bærehåndtag og er naturligvis kompatibelt med L-BOXX-systemet. Med det ergonomisk formede greb kan du nemt bære dit i-BOXX rack til anvendelsesstedet.

i-BOXX rack G har potentialet til maksimal modularitet og fleksibilitet. Racket er en enkelt reol-lignende holder til en i-BOXX G eller en LS-skuffe 72 G, som man kan kombinere og udvide næsten ubegrænset. På den måde kan der opbygges en selvstændig reol til i-BOXXe og skuffer. Systemet vokser ganske enkelt i takt med kravene.
Det mobile reolsystem er fuldstændigt kompatibelt med det samlede L-BOXX-system og kan som følge deraf kombineres og klikkes vilkårligt sammen med f.eks. L-BOXXe G eller LS-BOXXe G og udbygges til et standardiseret system til smådele og værktøj. Ud over integrationsmuligheden i Sortimos bilindretning eller den individuelle udvidelse med tilbehør har i-BOXX rack G endnu flere af L-BOXX G's funktionaliteter. De enkelte elementer har ydermere et koblingsgreb, der gør det muligt at adskille de enkelte racks fra den resterende enhed igen. Du kan således tilpasse i-BOXX rack G til dine daglige krav, og du har kun brug for en enkelt transportløsning for at kunne møde alle udfordringer. Samtidigt skåner du din pengepung.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve coolgrey
Vægt 6,5 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 342 mm x 442 mm x 304 mm
Material(ien) ABS
PA6
PC
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK