text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX vægholder G

Varenr.:   6000011032 |  Match code: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • i-BOXXES til enhver tid
 • kan monteres på reolsystemet, bagdøren eller på værkstedet
 • Robust og modstandsdygtig
 • Udvendige mål (LxBxH)
  354 x 322 x 46 mm
 • Vægt
  0,38 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager

kr 324,00

inkl. kr 64,80 moms (netto kr 259,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

i-BOXX vægholderen G sikrer, at alle dine i-BOXXe er klart synlige og hurtigt tilgængelige i dit køretøj eller på værksted. For at fastgøre i-BOXX G i holderen skal du blot placere den på krogen i bunden og derefter folde den op. Vægholderens udløsergreb er placeret direkte ved siden af håndtaget på i-BOXX, så det kan låses op og fjernes med én hånd.

Vægholderen kan monteres på det perforerede aluminiumsgitter eller på bagdøren til vognen. Den er ideel til i-BOXXe, som du hele tiden har brug for, eller til nød-i-BOXXe, som du hurtigt skal have adgang til i nødstilfælde.

Monteringsmaterialet følger ikke med leveringen.

i-BOXX 72 G er en lille praktisk boks til at holde orden på småting som skruer, dyvler eller kabelsko. Den har et transparent låg, der muliggør konstant overblik over indholdet. Derved sparer du den tidskrævende søgning efter materialer og forbrugsmidler, og desuden kan du hele tiden overskue beholdningen af dine smådele. Du konstaterer i god tid, hvornår der er behov for at fylde op og undgår derved dyre nedetider. Ud over det stabile bærehåndtag har i-BOXX 72 G særdeles praktiske føringer i siden. De giver yderligere i-BOXX den funktionalitet, at den glider smidigt ind i L-BOXX-systemet: Med føringerne kan i-BOXX 72 G integreres som udtræk i LS-BOXXe og i-BOXX rack, hvorved i-BOXX hjælper dig med at holde orden i det store system og samtidigt forenkler din arbejdsdag. På grund af farven er i-BOXX 72 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Praktisk tilbehør som vægholderen skaber yderligere muligheder for at placere i-BOXX G let tilgængeligt i din bil eller dit værksted.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 354 x 322 x 46 mm
Vægt 0,38 kg
Materiale(r) ABS
Egnet til i-BOXX
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig