text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Lastsikring varevogn

Varenr.:   1000011185 |  Match code: I-72 G LASI-T |  EAN: 4045294734343
 • Inkl. basisudstyr til lastsikring i transportere
 • Robust og modstandsdygtig
 • Overblik over smådele
 • Integreret bærehåndtag
 • Individuelt udstyr optimerer arbejdsgangene
 • Udvendige mål (LxBxH)
  365 x 315 x 75 mm
 • Vægt
  3,06 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 1.688,13

inkl. kr 337,63 moms (netto kr 1.350,50). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Denne i-BOXX 72 G indeholder basisudstyr til lastsikring i transportere. På den måde kan du tage foranstaltninger til lastsikring i transporteren. I i-BOXX 72 G er lastsikringselementer altid emballeret praktisk og overskueligt, samt let tilgængeligt og klar til brug. Med dette udstyr er du i stand til håndtere gængse krav til lastsikring professionelt og i overensstemmelse med lovgivningen. Så er du også på den sikre side i skarpe sving og ved kraftige opbremsninger.

Pakken omfatter:
- 2x ProSafe fastsurringsstropper med skraldespænde 3,5 m
- 2 x ProSafe fastsurringsstropper med klemlås 3 m
- 4x antiskrid-måtter 200 x 100 x 8 mm til pallefødder
- 4x Flex-kantbeskyttere til fastsurringsstropper
- 1x flyer om lastsikring

Fastsurringsstropperne er kompatible med Sortimos bilindretninger og med bilproducenternes originale fastsurringspunkter. Dermed har du over utallige muligheder for at sikre din last.
Antiskrid-måtterne kan placeres under fragtgodset for at øge friktionen mod bunden, hvilket har særlig stor betydning ved en kraftsluttende lastsikring.
Ved brug af kantbeskyttelsesvinkler er fastsurringsstropperne beskyttede mod skader og unødig slitage. Ved fastspændingen kan disse lægges ind mellem godset og remmene, så de ikke skurer imod eller gnaver sig ind.
i-BOXX G indeholder endvidere en flyer med nyttige og praktiske tips om lastsikring, som bør ligge i ethvert køretøj.

i-BOXX 72 G er en lille praktisk boks til at holde orden på småting som skruer, dyvler eller kabelsko. Den har et transparent låg, der muliggør konstant overblik over indholdet. Derved sparer du den tidskrævende søgning efter materialer og forbrugsmidler, og desuden kan du hele tiden overskue beholdningen af dine smådele. Du konstaterer i god tid, hvornår der er behov for at fylde op og undgår derved dyre nedetider. Ud over det stabile bærehåndtag har i-BOXX 72 G særdeles praktiske føringer i siden. De giver yderligere i-BOXX den funktionalitet, at den glider smidigt ind i L-BOXX-systemet: Med føringerne kan i-BOXX 72 G integreres som udtræk i LS-BOXXe og i-BOXX rack, hvorved i-BOXX hjælper dig med at holde orden i det store system og samtidigt forenkler din arbejdsdag. På grund af farven er i-BOXX 72 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Praktisk tilbehør som vægholderen skaber yderligere muligheder for at placere i-BOXX G let tilgængeligt i din bil eller dit værksted.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 365 x 315 x 75 mm
Indvendige mål (LxBxH) 340 x 261 x 63 mm
Vægt 3,06 kg
Materiale(r) ABS
PC
Maksimal belastning 3 kg
Variant inkl. lastsikring
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig