text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-sæt ProSafe VW Crafter 2016

Varenr.:  1000011436 | Match code: STS 2.0 VWCR OS17
 • udvid dit lastrum, og minimér dine kørsler
 • transportér lange og uhåndterlige genstande sikkert på taget
 • spar tid takket være den enkle håndtering
 • effektiv og fleksibel tagbagagebærerløsning, der kan tilpasses
 • Lastsikringssystem ProSafe er integreret
 • Farve
  ikke tilgængelig
 • Vægt
  13,75 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  1.875 mm x 305 mm x 120 mm
 • På lager klar til afsendelse 28.01.2022
kr 5.499,38

inkl. kr 1.099,88 moms (netto kr 4.399,50). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

TopSystem-sættet Eco ProSafe VW Crafter 2016 indeholder allerede et integreret lastsikringssystem. TopSystemet har ProSafe integreret i hele tværprofilens længde. Således kan ProSafe-surringsremmene nemt, hurtigt og uden yderligere tilbehør hægtes i på hele fladen. Den yderligere anbringelse af gummi-indlæg på tværholderne forhindrer, at lasten forskubber sig og beskytter den også mod skader. ProSafe er det professionelle lastsikringssystem fra Sortimo. Det kan uden undtagelse både bruges på køretøjsproducenternes originale fastsurringspunkter, på Sortimo bilindretninger og på integrerede fastsurringspunkter i køretøjets bund. Med opgraderingen af tagbagagebæreren med ProSafe får du nu et universelt lastsikringssystem til det komplette køretøj – dvs. et remsystem som kan bruges overalt.

 

TopSystem-sættet Eco ProSafe VW Crafter 2016 passer til bilmodellen:

- VW Crafter, fra årgang 2016 og frem, akselafstand 3640 mm, almindeligt tag (H2) og højt tag (H3).

Sættet består af fire tværholdere med en længde på 1650 mm, hvorved tagfladen udnyttes optimalt. Dermed får du den maksimale læsseflade med TopSystemet.

Monteringsmaterialet inkl. støttefødder er allerede en del af TopSystem-sættet Eco ProSafe.

Med dette sæt får du helt ny opbevaringsplads til din varevogn. Sortimos TopSystem-tagbagagebærer giver ikke kun ekstra plads på køretøjets tag, men giver dig også mulighed for sikkert at transportere store og lange genstande. Tagbagagebæreren har en meget lav vægt på grund af sin lette konstruktion, hvilket giver dig mulighed for maksimal last. Sortimo TopSystemets bæreevne er på op til 50 kg pr. tværholder. I denne forbindelse skal der også tages hensyn til køretøjets maksimale taglast. Takket være det korrosionsbestandige materiale har TopSystemet desuden en lang levetid. Det integrerede ProSafe surringssystem muliggør en let og hurtig lastsikring på højeste niveau. Med tilbehøret til TopSystemet, som eksempelvis lastbegrænseren (varenummer: 1000005398) kan du udvide din tagbagagebærer med praktiske hjælpemidler, der gør lastsikringen på taget endnu nemmere for dig – så du kan komme hurtigere af sted og ud til dine kunder. Billederne er eksempler og kan afvige alt efter det valgte køretøj. Sortimo anbefaler, at monteringen sker hos en Sortimo-afdeling, en Sortimo-station eller en certificeret monteringspartner. Hvis du ønsker en individuel konfiguration med andre tilbehørsprodukter, som for eksempel en stigelift til bagagerummet eller vanger, bedes du kontakte os telefonisk på 43 55 22 22.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve ikke tilgængelig
Bilmodel Crafter 2016
Bilproducenter Volkswagen
Akselafstand in mm 3640
Tagform Normalt tag
Højt tag
Vægt 13,75 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 1.875 mm x 305 mm x 120 mm
Variant Tværstiver ProSafe
Anvendelse Transport af langt gods
Transport af stiger
Transport af omfangsrigt gods
Tidsbesparende lastsikring
Bagagerumsåbningsvariant Alle
Material(ien) Aluminium
Rustfrit stål
PA6
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads