text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-sæt ProSafe Peugeot Boxer 3 tværstivere

Varenr.:   1000011404 |  Match code: STS 2.0 PEBO OS5 |  EAN: 4045294738778
 • udvid dit lastrum, og minimér dine kørsler
 • transportér lange og uhåndterlige genstande sikkert på taget
 • spar tid takket være den enkle håndtering
 • Lastsikringssystem ProSafe er integreret
 • Min. egenvægt tillader maksimal nyttelast
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  1.900 x 288 x 230 mm
 • Vægt
  11,36 kg
 • Farve
  Ikke tilgængelig
 • Kommer snart klar til afsendelse 29.06.2023
kr 4.970,13

inkl. kr 994,03 moms (netto kr 3.976,10). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

TopSystem-sættet Eco ProSafe Peugeot Boxer indeholder allerede et integreret lastsikringssystem. TopSystemet har ProSafe integreret i hele tværprofilens længde. Således kan ProSafe-surringsremmene nemt, hurtigt og uden yderligere tilbehør hægtes i på hele fladen. Den yderligere anbringelse af gummi-indlæg på tværholderne forhindrer, at lasten forskubber sig og beskytter den også mod skader. ProSafe er det professionelle lastsikringssystem fra Sortimo. Det kan uden undtagelse både bruges på køretøjsproducenternes originale fastsurringspunkter, på Sortimo bilindretninger og på integrerede fastsurringspunkter i køretøjets bund. Med opgraderingen af tagbagagebæreren med ProSafe får du nu et universelt lastsikringssystem til det komplette køretøj – dvs. et remsystem som kan bruges overalt.

 

TopSystem-sættet Eco ProSafe Peugeot Boxer passer til bilmodellerne:

- Peugeot Boxer, fra årgang 2006 og frem, akselafstand 3000 og 3450 mm, lavt tag (H1)

- Peugeot Boxer, byggeår fra 2006, akselafstand 3000 og 3450 mm, mellemhøjt tag (H2)

Sættet består af tre tværholdere med en længde på 1750 mm, hvorved tagfladen udnyttes optimalt. Dermed får du den maksimale læsseflade med TopSystemet.

Monteringsmaterialet inkl. støttefødder er allerede en del af TopSystem-sættet Eco ProSafe.

Med dette sæt får du helt ny opbevaringsplads til din varevogn. Sortimos TopSystem-tagbagagebærer giver ikke kun ekstra plads på køretøjets tag, men giver dig også mulighed for sikkert at transportere store og lange genstande. Tagbagagebæreren har en meget lav vægt på grund af sin lette konstruktion, hvilket giver dig mulighed for maksimal last. Sortimo TopSystemets bæreevne er på op til 50 kg pr. tværholder. I denne forbindelse skal der også tages hensyn til køretøjets maksimale taglast. Takket være det korrosionsbestandige materiale har TopSystemet desuden en lang levetid. Det integrerede ProSafe surringssystem muliggør en let og hurtig lastsikring på højeste niveau. Med tilbehøret til TopSystemet, som eksempelvis lastbegrænseren (varenummer: 1000005398) kan du udvide din tagbagagebærer med praktiske hjælpemidler, der gør lastsikringen på taget endnu nemmere for dig – så du kan komme hurtigere af sted og ud til dine kunder. Billederne er eksempler og kan afvige alt efter det valgte køretøj. Sortimo anbefaler, at monteringen sker hos en Sortimo-afdeling, en Sortimo-station eller en certificeret monteringspartner. Hvis du ønsker en individuel konfiguration med andre tilbehørsprodukter, som for eksempel en stigelift til bagagerummet eller vanger, bedes du kontakte os telefonisk på 43 55 22 22.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Vægt 11,36 kg
Material(ien) Aluminium
Rustfrit stål
PA6
stål
Farve Ikke tilgængelig
Version 3 Querträger
Variant Tværbærer ProSafe
Bilproducenter Peugeot
Bilmodel Boxer 2006
e-Boxer 2022
Akselafstand in mm 3000
3450
Tagform Fladt tag
Højt tag
Tag type - producentens betegnelse H1
H2
Driftsart Forhjulstræk
El
Bagagerumsåbningsvariant Dobbeltdøre
Længde i mm 1750
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads