text.skipToContent text.skipToNavigation

Slangeholder SR5

Varenr.:  1000018391 | Match code: SH PC SR5
 • ordentlig transport af slanger, kabler og meget andet
 • hurtig adgang til dem, også uden for bilen
 • integrerede kroge til ekstra opbevaringsplads og sortering
 • enkel montering på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Dimensioner (BxDxH)
  260 mm x 149 mm x 120 mm
 • Vægt
  0,62 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart
kr 526,00

inkl. kr 105,20 moms (netto kr 420,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Slangeholderen kan placeres et valgfrit sted på sideprofilen på bilindretning SR5. Med den afrundede facon opbevares trykluftslanger, forlængerledninger m.m. sikkert og ordentligt under kørslen og er lige ved hånden på arbejdsstedet. De integrerede kroge giver mulighed for at hænge andre genstande op, som f.eks. jakke eller sikkerhedshjelm. Hver krog kan belastes med 8 kg, og holderen med op til i alt 25 kg.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 næsten uden værktøj via integrerede kroge i rustfrit stål og ProSafe-hullerne på sideprofilen. Når holderen er hængt på, skal der kun drejes en sikkerhedsskrue ind, der forhindrer, at holderen falder af. Denne griber direkte ind i de eksisterende ProSafe-huller uden at beskadige sideprofilen.

SR5-tilbehør med ProClick-tilslutning muliggør næsten værktøjsfri montering på sideprofilen SR5. ProSafe-hullerne, der er integreret som standard, kan nemt og hurtigt fastgøres med kroge, der er placeret på bagsiden. En dyr installation og intet monteringsmateriale er påkrævet. Dette innovative forbindelseskoncept gør det ikke kun muligt at flytte tilbehøret hurtigt efter behov, men efterlader heller ikke grimme borehuller på sideprofilen. I modsætning til ProClick-tekstilposer med en krog har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastningskapaciteter. Som følge heraf kan de kun bruges i SR5-køretøjets opsætning og er ikke kompatible med andre ProClick-bæresystemer som f.eks. ProClick-holder, ProClick-værktøjsholder, C-BOXX og AutoAssistant. Enhver værktøjstaske med et klik kan dog fastgøres til sideprofilen på køretøjets udstyr SR5.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 260 mm x 149 mm x 120 mm
Vægt 0,62 kg
Material(ien) PA6
stål
Rustfrit stål
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 25
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads