text.skipToContent text.skipToNavigation

Slangeholder SR5

Varenr.:   1000018391 |  Match code: SH SR5 |  EAN: 4045294910303
 • ordentlig transport af slanger, kabler og meget andet
 • hurtig adgang til dem, også uden for bilen
 • integrerede kroge til ekstra opbevaringsplads og sortering
 • enkel montering på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Ydre dimensioner (BxDxH)
  259 x 130 x 149 mm
 • Vægt
  0,62 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 537,13

inkl. kr 107,43 moms (netto kr 429,70). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Slangeholderen kan placeres et valgfrit sted på sideprofilen på bilindretning SR5. Med den afrundede facon opbevares trykluftslanger, forlængerledninger m.m. sikkert og ordentligt under kørslen og er lige ved hånden på arbejdsstedet. De integrerede kroge giver mulighed for at hænge andre genstande op, som f.eks. jakke eller sikkerhedshjelm. Hver krog kan belastes med 8 kg, og holderen med op til i alt 25 kg.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 næsten uden værktøj via integrerede kroge i rustfrit stål og ProSafe-hullerne på sideprofilen. Når holderen er hængt på, skal der kun drejes en sikkerhedsskrue ind, der forhindrer, at holderen falder af. Denne griber direkte ind i de eksisterende ProSafe-huller uden at beskadige sideprofilen.

SR5 tilbehør gør det muligt at fastgøre dem til SR5 sideprofilen, næsten uden brug af værktøj. Tilbehør kan hænges hurtigt og enkelt på ProSafe hullet, der er integreret som standard, ved hjælp af krogen på bagsiden. Dette eliminerer behovet for besværlig installation og dyrt montagemateriale. Dette innovative fastgørelseskoncept gør det muligt hurtigt at flytte tilbehøret på et senere tidspunkt for at opfylde kravene, og efterlader ingen grimme boringer på sideprofilen. I modsætning til ProClick lommerne med én krog, har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastninger. Det betyder, at de også kun kan bruges sammen med SR5 bilindretningssystemet og ikke er kompatible med andre ProClick-holdesystemer som f.eks. ProClick-holdere, ProClick-værktøjsholdere, C-BOXXes og AutoAssistant. Hver eneste ProClick værktøjstaske kan derimod hænges på sideprofilen, på SR5 bilindretningen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Ydre dimensioner (BxDxH) 259 x 130 x 149 mm
Vægt 0,62 kg
Materiale(r) PA6
Stål
Rustfrit stål
Maksimal belastning 25 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads