text.skipToContent text.skipToNavigation

Opbevaringshylde med indsatsboks H95 SR5

Varenr.:   1000018384 |  Match code: AB IB H95 SR5 |  EAN: 4045294910235
 • Opbevaringshylde med indsatsboks H95 til smådele og forbrugsmateriale
 • kan opdeles med de medfølgende skillevægge
 • hurtig montering uden værktøj på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Udvendige mål (LxBxH)
  314 x 109 x 99 mm
 • Vægt
  1,23 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 359,13

inkl. kr 71,83 moms (netto kr 287,30). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Opbevaringshylde med indsatsboks 2x6 H95 er det optimale supplement til din bilindretning SR5. Takket være skillevægsføringerne og de medfølgende skillevægge (5 x skillevægge IB 2x0 H95) kan det indvendige af indsatsboksen opdeles individuelt.

Hvis opbevaringsrummet f.eks. placeres over den sammenklappelige værktøjsbænk eller skruestikken, bliver den til den ideelle opbevaringsmulighed til smådele og forbrugsmaterialer som f.eks. skruer, der altid er let tilgængelige.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 uden værktøj via den integrerede adapterplade og ProSafe-hullerne på sideprofilen.

SR5 tilbehør gør det muligt at fastgøre dem til SR5 sideprofilen, næsten uden brug af værktøj. Tilbehør kan hænges hurtigt og enkelt på ProSafe hullet, der er integreret som standard, ved hjælp af krogen på bagsiden. Dette eliminerer behovet for besværlig installation og dyrt montagemateriale. Dette innovative fastgørelseskoncept gør det muligt hurtigt at flytte tilbehøret på et senere tidspunkt for at opfylde kravene, og efterlader ingen grimme boringer på sideprofilen. I modsætning til ProClick lommerne med én krog, har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastninger. Det betyder, at de også kun kan bruges sammen med SR5 bilindretningssystemet og ikke er kompatible med andre ProClick-holdesystemer som f.eks. ProClick-holdere, ProClick-værktøjsholdere, C-BOXXes og AutoAssistant. Hver eneste ProClick værktøjstaske kan derimod hænges på sideprofilen, på SR5 bilindretningen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 314 x 109 x 99 mm
Indvendige mål (LxBxH) 310 x 106 x 95 mm
Vægt 1,23 kg
Materiale(r) Stål
PA6
ABS
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads