text.skipToContent text.skipToNavigation

Gevindstangholder SR5

Varenr.:  1000018389 | Match code: ZGSH PC SR5
 • ideel transportmulighed til gevindstænger, svejsetråd osv.
 • giver mulighed for direkte og hurtig adgang til stænger og tråd
 • kan udstyres med HT-rør DN 75
 • enkel montering på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Dimensioner (BxDxH)
  355 mm x 227 mm x 105 mm
 • Vægt
  1,35 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart
kr 678,88

inkl. kr 135,78 moms (netto kr 543,10). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Gevindstangholderen bruges til opbevaring af gevindstænger og lange gevindstænger direkte på sideprofilen på bilindretning SR5. De fire udsparinger i holderen er udformet, så de kan udstyres med HT-rør (varenr. 6000001746). Holderen har opbevaringsplads til genstande, som gevindstænger, svejsetråd eller klem- og skruetvinger, som således kan opbevares sikkert og let tilgængeligt i køretøjet.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 næsten uden værktøj via integrerede kroge i rustfrit stål og ProSafe-hullerne på sideprofilen. Når holderen er hængt på, skal der kun drejes en sikkerhedsskrue ind, der forhindrer, at holderen falder af. Denne griber direkte ind i de eksisterende ProSafe-huller uden at beskadige sideprofilen.

SR5-tilbehør med ProClick-tilslutning muliggør næsten værktøjsfri montering på sideprofilen SR5. ProSafe-hullerne, der er integreret som standard, kan nemt og hurtigt fastgøres med kroge, der er placeret på bagsiden. En dyr installation og intet monteringsmateriale er påkrævet. Dette innovative forbindelseskoncept gør det ikke kun muligt at flytte tilbehøret hurtigt efter behov, men efterlader heller ikke grimme borehuller på sideprofilen. I modsætning til ProClick-tekstilposer med en krog har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastningskapaciteter. Som følge heraf kan de kun bruges i SR5-køretøjets opsætning og er ikke kompatible med andre ProClick-bæresystemer som f.eks. ProClick-holder, ProClick-værktøjsholder, C-BOXX og AutoAssistant. Enhver værktøjstaske med et klik kan dog fastgøres til sideprofilen på køretøjets udstyr SR5.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Dimensioner (BxDxH) 355 mm x 227 mm x 105 mm
Vægt 1,35 kg
Material(ien) PA6
stål
Rustfrit stål
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 25
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads