text.skipToContent text.skipToNavigation

Gevindstangholder SR5

Varenr.:   1000018389 |  Match code: ZGSH SR5 |  EAN: 4045294910280
 • ideel transportmulighed til gevindstænger, svejsetråd osv.
 • giver mulighed for direkte og hurtig adgang til stænger og tråd
 • kan udstyres med HT-rør DN 75
 • enkel montering på sideprofil SR5 med ProSafe-huller
 • Udvendige mål (LxBxH)
  355 x 104 x 227 mm
 • Vægt
  1,35 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
kr 693,00

inkl. kr 138,60 moms (netto kr 554,40). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Gevindstangholderen bruges til opbevaring af gevindstænger og lange gevindstænger direkte på sideprofilen på bilindretning SR5. De fire udsparinger i holderen er udformet, så de kan udstyres med HT-rør (varenr. 6000001746). Holderen har opbevaringsplads til genstande, som gevindstænger, svejsetråd eller klem- og skruetvinger, som således kan opbevares sikkert og let tilgængeligt i køretøjet.

Den kan hurtigt monteres på bilindretning SR5 næsten uden værktøj via integrerede kroge i rustfrit stål og ProSafe-hullerne på sideprofilen. Når holderen er hængt på, skal der kun drejes en sikkerhedsskrue ind, der forhindrer, at holderen falder af. Denne griber direkte ind i de eksisterende ProSafe-huller uden at beskadige sideprofilen.

SR5 tilbehør gør det muligt at fastgøre dem til SR5 sideprofilen, næsten uden brug af værktøj. Tilbehør kan hænges hurtigt og enkelt på ProSafe hullet, der er integreret som standard, ved hjælp af krogen på bagsiden. Dette eliminerer behovet for besværlig installation og dyrt montagemateriale. Dette innovative fastgørelseskoncept gør det muligt hurtigt at flytte tilbehøret på et senere tidspunkt for at opfylde kravene, og efterlader ingen grimme boringer på sideprofilen. I modsætning til ProClick lommerne med én krog, har tilbehøret til SR5 op til tre kroge, da de er designet til højere belastninger. Det betyder, at de også kun kan bruges sammen med SR5 bilindretningssystemet og ikke er kompatible med andre ProClick-holdesystemer som f.eks. ProClick-holdere, ProClick-værktøjsholdere, C-BOXXes og AutoAssistant. Hver eneste ProClick værktøjstaske kan derimod hænges på sideprofilen, på SR5 bilindretningen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 355 x 104 x 227 mm
Vægt 1,35 kg
Materiale(r) PA6
Stål
Rustfrit stål
Maksimal belastning 25 kg
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads