text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe lastsikringsnet 1775x1150

Varenr.:  1000001306 | Match code: ZLSN 1,7X1,1 PS
 • særlig velegnet til sikring af uformelige eller runde genstande, der ellers er svære at fastgøre
 • utallige fastgørelsesmuligheder
 • testet i henhold til retningslinjen VDI 2700 blad 3.3
 • kan belastes med op til 400 daN
 • to surringsbånd med skralde, to med klemlås
 • Farve
  Antracit
 • Vægt
  4,4 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  1.775 mm x 1.150 mm x
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 3.811,00

inkl. kr 762,20 moms (netto kr 3.048,80). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

ProSafe lastsikringsnettet sikrer din kostbare last og er særligt egnet til laster, som er svære at sikre, uformelige eller runde. Takket være ProSafe systemet kan nettet både fastgøres i ProSafe stolper og holdere af bilindretning Globelyst og Sortimo HD, i fastsurringsskinner, Sobogrip ProSafe bunden eller også i køretøjets originale fastsurringspunkter. Således har du altid et fastsurringspunkt ved hånden, som passer, og er dermed yderst fleksibel hvad håndteringen angår. Det sparer dig tid ved den professionelle sikring af lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og blev fremstillet af materiale af høj kvalitet, og har derfor en meget lang levetid. Maskevidden er ca. 120 x 120 mm ved en rembredde på 25 mm. Der er anbragt to surringsremme med skralde og to remme med klemlås på nettet. Lastsikringsnettet sendes i en praktisk stoftaske.

Lastsikringsnettets kvalitet og funktion er kontrolleret og certificeret af Dekra analogt med retningslinjen VDI 2700 blad 3.3. Belastningsevnen på op til 400 daN er ligeså blevet kontrolleret af Dekra med certificeringen – således kan du stole på at du kan bruge ProSafe lastsikringsnettet længe og funktionelt. Og hvad der er endnu bedre, da ProSafe systemet er fleksibelt, sparer du desuden masser af tid under sikring af lasten.

ProSafe lastsikringsnettet sikrer din dyrebare last på optimal vis, og er særligt egnet til fastgørelse af uformelige eller runde genstande. Takket være ProSafe systemet kan nettet fastgøres til både bilindretningens ProSafe stolper, fastsurringsskinner, SoboGrip ProSafe bunden eller alternativt de eksisterende fastsurringspunkter i varevognen. Dermed har du altid et passende fastsurringspunkt inden for rækkevidde. Nettets design orienterer sig efter retningslinjerne i direktiv VDI 2700 blad 3.3 og tåler en belastning på 400 daN. Maskevidden er ca. 120 x 120 mm ved en rembredde på 25 mm. Der er anbragt to surringsremme med skraldespænder og to remme med klemlås på nettet. Lastsikringsnettet sendes i en praktisk stoftaske.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Farve Antracit
Vægt 4,4 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 1.775 mm x 1.150 mm x
Længde i mm 1775x1150
Anvendelse Transport af omfangsrigt gods
Variant 2 skralder og 2 klemlåse
ProSafe
Material(ien) PA6
Polyester
Stål
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig