text.skipToContent text.skipToNavigation

Sæt WorkMo Gedore 1

Varenr.:  1000004071 | Match code: SET WO GEDORE 1
 • Gedore L-BOXX samt universalværktøj i gave
 • Fleksibilitet under transport af værktøj og smådele med WorkMo
 • Universal brug af WorkMo på værkstedet, i køretøjet og på byggepladsen
 • Orden på stedet – minimering af søgetider
 • Gedore L-BOXX inkl. førsteklasses Gedore-værktøj
kr 7.689,00
Din online besparelse - sammenlignet med kr 8.544,63

inkl. kr 1.537,80 moms (netto kr 6.151,20). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Vi giver dig en Gedore L-BOXX 136 med universalværktøj i gave til det praktiske WorkMo-sæt – gå ikke glip af det!

Kampagnesættet WorkMo Gedore 1 omfatter to moduler af det mobile arbejdssystem WorkMo med bredden 2 og højden 500 mm, en rulleplade til transport af modulerne og en gratis Gedore L-BOXX 136 med førsteklasses værktøj. 

2 x WorkMo blokke, bredde 2, højde 500 og rulleplade

Den ene WorkMo blok er udstyret med to skuffer med højden 6 (indvendige mål BxHxD: 418 x 89 x 314 mm) og en MultiSlide. MultiSlide har plads til den medfølgende L-BOXX 136 fra Gedore og giver takket være det fulde udtræk fri adgang til dens indhold. Skufferne kan opdeles fleksibelt med tilbehør som indsatsbokse, indsatser til smådele eller skilleplader, og skaber således endnu mere oversigt og orden. Ekstratilbehør som antiskridmåtter på skuffebunden forhindrer, at indholdet glider, og er lyddæmpende.

Den anden WorkMo blok har otte kuffertskinner, som er udstyret med fire T-BOXXe. T-BOXXene omfatter indsatsbokssættet H Standard (indsatsboksudstyr 6 x A3 rød, 4 x B3 gul, 1 x G3 mørkegrøn, 2 x F3 orange, 1 x D3 grøn, 2 x C3 blå). Det transparente låg til T-BOXXen af polykarbonat med stor trækstyrke giver selv i lukket tilstand et overblik over indholdet. Kuffertskinnerne er udstyret med låsemekanismer, som forhindrer, at BOXXene glider ukontrolleret ud. Til udtagning af T-BOXXene skal disse løftes lidt op og derefter trækkes ud.

Rullepladen af førsteklasses bøge-multiplex gør WorkMo mobil. Passer til alle WorkMo blokke med bredden 2 og kan efter behov fastgøres under modulerne med den integrerede koblingsarm. Rullepladen er udstyret med fire drejelige hjul af massivt gummi, som også er egnet til ujævnt terræn. To af hjulene er desuden udstyret med stoppere. Rullepladens plane overflade muliggør også brugen til andre transportjobs. Med to ProSafe fastsurringspunkter i bunden af grundpladen, kan fragtgodset fastgøres på rullepladen med en surringsrem.

Gratis: Gedore L-BOXX med førsteklasses værktøj

Oveni får du en Gedore L-BOXX 136. Det praktiske og førsteklasses Gedore-værktøj opbevares ordentligt med et skumplastindlæg til værktøj, og er således altid sorteret overskueligt. L-BOXXen 136 indeholder følgende:

 • Indlæg til værktøj, skumplastmodul
 • 3K-skruetrækker kærv 4 mm; 5,5 mm; 6,5 mm og 8 mm
 • 3K- skruetrækker krydskærv PH 1 og PH 2, universaltang 10”, 15 indstillinger, dypisoleret
 • Multitang 180 mm, 2-komponenthåndtag
 • Hammer med skaft af ask, 500 g
 • Multi-håndtag 1/4”; bitssæt med 31 dele
 • Fast nøgle DU-profil 10 mm; 13 mm; 17 mm og 19 mm
 • Slidsmejsel ekstra flad, 240x26x4 mm

WorkMo blokkene består af vægtoptimerede aluminiums- og kunststofkomponenter og kan kombineres og kobles sammen med hinanden. På arbejdsstedet kan de let laves til en mobil arbejdsstation og gør det dermed muligt for dig at arbejde i en ergonomisk korrekt stilling hvor som helst. På værkstedet kan WorkMo desuden anvendes som en praktisk værkstedsvogn til opbevaring af værktøj og arbejdsmaterialer. Det omfattende tilbehørsprogram giver dig et utal af muligheder for at tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved at udvide WorkMo med rullepladen eller hjulskinnerne bliver systemet mobilt.

Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark.

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Breddeanslag 2
Dybdeanslag 4
Vægt 41,3 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) 450,0 x 365,0 x 416,0 mm
Dimensioner (BxDxH) 493 x 612 x 1.116 mm
Maksimal lågbelastning i kg 100
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK