text.skipToContent text.skipToNavigation

Sæt indsatsbokse 12 st. H63 LS-BOXX 306G

Varenr.:   1000012356 |  Match code: IB-SET H63 LS-BOXX |  EAN: 4045294769734
 • Sæt, der passer til LS-BOXX 306 G eller mellembund L-BOXX 238 / 374 G
 • Et hurtigt overblik sparer tid
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Nem adgang til smådele med intelligent formgivning
 • Fleksibelt takket være flere opdelingsmuligheder
 • Udvendige mål (LxBxH)
  402 x 314 x 63 mm
 • Vægt
  0,90 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager

kr 300,13

inkl. kr 60,03 moms (netto kr 240,10). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Sættet med indsatsbokse med højden 63 mm giver 12 opdelingsmuligheder og passer til LS-BOXX 306 G. Ved hjælp af de medfølgende skilleplader i sættet kan der skabes op til 20 opdelingsmuligheder med dette sæt. Sættet med indsatsbokse er ideelt til overskuelig sortering af C-materialer i forskellige størrelser.

 

(Indsatsbokssættet omfatter: 2x indsatsbokse U3 G inkl. 2 skilleplader, 2x indsatsbokse 1x1, 3x indsatsbokse 1x2, 2x indsatsbokse 2x2, 1x indsatsboks 2x3, 2x indsatsbokse 1x4, 4x skilleplader IB 1x0, 4x skilleplader IB 2x0)

Med plastboksene fra Sortimo har du altid overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer som skruer, dyvler osv. Uanset om du bruger disse indsatsbokse i dit værksted, i Sortimo kufferter og BOXXe, WorkMo eller i Sortimo bilindretningerne, kan de bruges effektivt overalt. Indsatsboksenes forskellige størrelse muliggør en perfekt udrustning helt i overensstemmelse med dine krav. Individuelle opdelingsmuligheder med skillevægsføringer (fra indsatsboksstørrelse 1x2) i den relevante indsatsboks gør dem endnu mere fleksible og effektive. Med indsatsboksene har du altid overblik over dine forbrugsmaterialer og kan således genbestille i rette tid, når der er behov for det, og undgå dyr spildtid. Genbestillingsprocessen bliver lettere for dig med individuelle etiketter, der kan forsynes med farvekode, varenummer, varenavn og stregkode. Farvekoden muliggør en opdeling, som er afstemt efter dine daglige arbejdsprocesser, giver en god overskuelighed og sparer dig tid, når du leder efter smådele. Farven ”coolgrey” gør indsatsboksen særligt uimodtagelig for tilsmudsninger, og materialesammensætningen gør det muligt at bruge den ved ekstreme temperaturer. Det yderst let at tage smådele ud af indsatsboksen takket være den smarte formgivning med affasede hjørner. Med indsatsboksene øger du således produktiviteten og reducerer den tid, du bruger til planlægning og administration i din daglige arbejdsdag – så du kan koncentrere dig om dit egentlige job. Indsatsboksene kan til enhver tid tages ud af eller udskiftes i Sortimos mobile løsninger, hvilket giver dig adgang til de smådele, du har medbragt, direkte på arbejdspladsen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 402 x 314 x 63 mm
Vægt 0,90 kg
Materiale(r) PS
ABS
Egnet til LS-BOXX 306
L-BOXX 238
L-BOXX 374
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads