text.skipToContent text.skipToNavigation

Indsatsbokssæt 7 stk. H95 L- BOXX 136 G4

Varenr.:   1000011036 |  Match code: IB-SET 7ST H95 LB |  EAN: 4045294730529
 • Passende sæt til L-BOXX 136 G4
 • Et hurtigt overblik sparer tid
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Nem adgang til smådele med intelligent formgivning
 • Fleksibelt takket være flere opdelingsmuligheder
 • Udvendige mål (LxBxH)
  314 x 425 x 95 mm
 • Vægt
  1,24 kg
 • Farve
  Sortimo CoolGrey
 • På lager

kr 343,75

inkl. kr 68,75 moms (netto kr 275,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Sættet med indsatsbokse med højden 95 mm giver 7 opdelingsmuligheder og passer til L-BOXX 136 G4. (I forbindelse med en mellembund eller et skillepladesæt er der mulighed for yderligere kombinationsmuligheder) Ved hjælp af de medfølgende skilleplader i sættet kan der skabes op til 15 opdelingsmuligheder med dette sæt. Sættet med indsatsbokse er ideelt til overskuelig sortering af store C-materialer.

(Sættet med indsatsbokse omfatter: 2x indsatsbokse Ux6 H95 inkl. 2 skilleplader, 2x indsatsbokse 2x2 H95, 1x indsatsboks 2x3 H95, 1x indsatsboks 1x4 H95, 1x indsatsboks 2x6 H95, 2x skilleplader IB 1x0 H95, 4x skilleplader IB 2x0 H95)

Med plastboksene fra Sortimo har du altid overblik over dine smådele og forbrugsmaterialer som skruer, dyvler osv. Uanset om du bruger disse indsatsbokse i dit værksted, i Sortimo kufferter og BOXXe, WorkMo eller i Sortimo bilindretningerne, kan de bruges effektivt overalt. Indsatsboksenes forskellige størrelse muliggør en perfekt udrustning helt i overensstemmelse med dine krav. Individuelle opdelingsmuligheder med skillevægsføringer (fra indsatsboksstørrelse 1x2) i den relevante indsatsboks gør dem endnu mere fleksible og effektive. Med indsatsboksene har du altid overblik over dine forbrugsmaterialer og kan således genbestille i rette tid, når der er behov for det, og undgå dyr spildtid. Genbestillingsprocessen bliver lettere for dig med individuelle etiketter, der kan forsynes med farvekode, varenummer, varenavn og stregkode. Farvekoden muliggør en opdeling, som er afstemt efter dine daglige arbejdsprocesser, giver en god overskuelighed og sparer dig tid, når du leder efter smådele. Farven ”coolgrey” gør indsatsboksen særligt uimodtagelig for tilsmudsninger, og materialesammensætningen gør det muligt at bruge den ved ekstreme temperaturer. Det yderst let at tage smådele ud af indsatsboksen takket være den smarte formgivning med affasede hjørner. Med indsatsboksene øger du således produktiviteten og reducerer den tid, du bruger til planlægning og administration i din daglige arbejdsdag – så du kan koncentrere dig om dit egentlige job. Indsatsboksene kan til enhver tid tages ud af eller udskiftes i Sortimos mobile løsninger, hvilket giver dig adgang til de smådele, du har medbragt, direkte på arbejdspladsen.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 314 x 425 x 95 mm
Vægt 1,24 kg
Materiale(r) ABS
Egnet til L-BOXX 136 G4
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads