text.skipToContent text.skipToNavigation

Skumgummi-indlæg

Varenr.:  5200709 | Match code: SRE
 • Passer til alle metalkufferter
 • Forperforeret materiale
 • Let at tilpasse
 • Muliggør sikker og beskyttet transport
 • Der skal 2 stk. til at fylde en metalkuffert helt ud
 • Farve
  Antracit
 • Vægt
  0,1 kg
 • Dimensioner (BxDxH)
  310 mm x 210 mm x 60 mm
 • På lager klar til afsendelse på 8 - 10 arbejdsdage
kr 139,50
Din online besparelse - sammenlignet med kr 173,88

inkl. kr 27,90 moms (netto kr 111,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Gitterindsatsen i skumplast passer til alle metalkufferter og gør det muligt at transportere værdifulde reservedele eller skabeloner. Det forperforerede materiale er let at tilpasse til emnet ved at trække enkelte skumplastblokke (15 x 15 mm) ud, så det yder den bedst mulige beskyttelse under transporten. Der kræves to gitterindsatser ved siden af hinanden for fylde kufferten helt ud.

Indsatsboksenes placering kan ændres vilkårligt. Udtagning af separate indsatsbokse er muligt. Desuden har du med indsatsboksene altid et overblik over den aktuelle beholdning af smådele og forbrugsmaterialer. Således kan du reagere rettidigt på flaskehalse og undgå spildtid.
Metalkufferten er overbevisende som pålideligt og praktisk system til at holde orden. Stor nyttelast og tungt udstyr begrænser ikke dens funktionalitet. Praktisk enhåndsbetjening med lågets anslagsvinkel på 120 grader og den fleksible orden i kufferten letter arbejdet optimalt. Med det ergonomisk udformede bærehåndtag på forsiden er metalkufferten nem at håndtere og særdeles behagelig at bære. Lågets indlæg af skumplast, som er standard, lukker indsatsboksene mod oversiden og forhindrer dermed, at indholdet i dem blandes. Metalkufferten kan uden problemer integreres i Sortimo bilindretninger og WorkMo blokke.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 12
Farve Antracit
Vægt 0,1 kg
Indvendige dimensioner (BxDxH) x x mm
Dimensioner (BxDxH) 310 mm x 210 mm x 60 mm
Dybde i mm 355 (dybde 4)
Passer til Metalkuffert 320
Metalkuffert 330
Metalkuffert 340
Metalkuffert 350
Material(ien) Stål
PU
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK