text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G

Varenr.:  6000010992 | Match code: LB 238 G
 • Stabelbar takket være innovativt kliksystem
 • Kan integreres i alle transportløsninger fra Sortimo
 • Professionel optræden hos kunden
 • Personalisering med tekstetiket med farvekode
 • Behagelig bærekomfort
 • Vægt
  2,75 kg
 • Farve
  Coolgrey
 • Kommer snart klar til afsendelse på 10 - 12 arbejdsdage
kr 845,00

inkl. kr 169,00 moms (netto kr 676,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

I den robuste L-BOXX 238 G transporterer du værktøj, materialer, kundeprøver og arbejdsredskaber sikkert og ordentligt til ethvert arbejdssted. Det er den optimale mobilitets- og opbevaringsløsning til håndværk, industri, service- og servicevirksomheder. Takket være de utallige udstyrsmuligheder kan du tilpasse L-BOXX 238 G til dine branchespecifikke krav alt efter anvendelsesformålet.

Letvægtsboksen L-BOXX 238 G i førsteklasses kvalitet er fremstillet af stød- og slagfast ABS-plast og beskytter indholdet mod mekaniske beskadigelser og vandstænk. Den har to låse, og låget tåler en belastning på op til 85 kg, hvilket betyder, at du også kan bruge L-BOXX G som trin. På grund af farven er L-BOXX 238 G ufølsom over for smuds, og du efterlader altid et positivt og professionelt indtryk hos dine kunder.

Takket være det ergonomisk formede bærehåndtag i låget er L-BOXX 238 G fleksibel og komfortabel at håndtere. Især kliksystemet er praktisk, med hvilket du på få sekunder kan forbinde mange L-BOXXe med hinanden, så du kan transportere flere L-BOXXe sammen. Det sparer tid og kræfter, for med L-BOXX-serien hører det fortiden til at løbe frem og tilbage mellem bilen og arbejdsstedet. På arbejdsstedet kan L-BOXXene skilles fra hinanden igen med kun et tryk på en knap, så du omgående og perfekt organiseret kan gå i gang med dit arbejde. Denne strukturerede arbejdsmåde letter ikke kun din arbejdsdag, men gør også et godt indtryk på kunderne.

L-BOXX 238 G kan naturligvis integreres i alle Sortimo bilindretninger, så dit værktøj og dine arbejdsmaterialer også er opbevaret sikkert og ordentligt under kørslen og er hurtigt klar til brug ved ankomsten.

L-BOXX 238 G fås udelukkende hos Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-serien, der omfatter både L-BOXXene G4 og L-BOXXene anvendt af vores partnere som f.eks. BOSCH, Gedore, Förch og fischer. Du har den klare fordel, at du med alle L-BOXXe benytter et system, som udgør et samlet mobilitetskoncept, såvel i bilen som på arbejdsstedet, og dermed letter dit arbejde.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Vægt 2,75 kg
Material(ien) ABS
PA6
Farve Coolgrey
Maksimal last i kg 12
Maksimal lågbelastning i kg 85
Variant tom
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig