text.skipToContent text.skipToNavigation
At være klar til morgendagens udfordringer allerede i dag er ikke kun en vision, men også ledemotivet for Sortimo International GmbH og et klart krav, som vores succesrige virksomhedshistorie stiller til os. Hele Sortimos produktsortiment produceres ved hovedsædet og på vores eneste produktionssted i Zusmarshausen og sendes derfra ud i hele verden.
Metallkoffer als Grundstein

Via mySortimo platformen tilbyder vi vores kunder fra alle brancher et full-service-koncept, hvis digitale services går langt ud over individuelle og nøglefærdige mobilitetsløsninger til det lette erhvervskøretøj. Sortimo produktsortimentet er blevet udvidet på respektfuld vis, og forsyningsvejen for vores kunder er gjort så let som muligt.

zitat_anf-zeichen

Som markeds- og innovationsledere arbejder vi kontinuerligt på at muliggøre, at vores kunder kan skabe en så stor merværdi i arbejdsdagligdagen som muligt ved effektiv, fremtidssikret og indtægtsgivende virksomhedsdrift. Ved udviklingen af nye eller optimeringen af allerede eksisterende produkter er nytteværdien for kunden hele tiden vores klare fokus. For:

Vi vil ikke kun generere kunder, vi vil have fans. Og det gør vi alt for!

zitat_ausf-zeichen
Klaus Emler und Reinhold Braun,
Managing Directors Sortimo International
Gennemtænkt ergonomi, den bedste passive sikkerhed, kvalitet og holdbarhed er egenskaber, der siden begyndelsen har kendetegnet vores produkter i en hård arbejdshverdag. Vores kunder sætter ikke kun pris på Sortimo produkternes høje kvalitet og mobilitet, men især på deres funktionalitet, som viser sig ved deres fuldstændige kompatibilitet med hele Sortimo ecosystemet.
mySortimo Platform
Sammen med et omfattende net af egne filialer i Tyskland og ni internationale datterselskaber er vi altid lige i nærheden af vores kunder og kan til hver en tid hurtigt og sikkert opfylde deres krav og ønsker. Innovationsevne har altid væres vores styrke og vores motor, og med den har vi som markeds- og teknologiførende virksomhed arbejdet os til en fast plads i branchen. Gennem forskning og udvikling af nye teknologiske og progressive løsninger sikrer vi, at Sortimo produkter altid er et skridt foran markedets krav. Den opbyggede ekspertise sørger for, at vores innovationer og systemløsninger ikke kan kopieres – slet ikke i deres kvalitet ”Made in Germany”.