text.skipToContent text.skipToNavigation

Priser og udmærkelser

Vi er stolte over mængden af priser og udmærkelser, og for os bekræfter det, at vi skal fortsætte med at arbejde med innovative løsninger, hvor vores kunder og deres daglige arbejde er klart i fokus.
SR5 - Årets bedste produkt

 SR5 er to gange blevet tildelt Plus X Award. Vores bilindretning modtog prisen "Årets bedste produkt 2019" i produktkategorien Biltilbehør.

 

Se mere om SR5
SR5 – Hædret for mærkekvalitet

Derudover har SR5 modtaget fire Plus X Award-kvalitetsstempler som et tegn på mærkekvalitet: Kvalitet, funktionalitet, ergonomi, design.

 

Konfigurér SR5

L-BOXX G4


L-BOXX G4 har fået udmærkelsen "Best of Industriepreis 2018".

Køb nu

L-BOXX


… en pris for særlige udmærkelser inden for designområdet.

Køb nu

L-BOXX G4


… for innovation, avanceret funktionalitet og originalt design. pro-K Award uddeles årligt af industrisammenslutningen pro-K for halvfabrikata og forbrugsvarer af plast.

Køb nu

ProCargo CT1


… en pris for særlige udmærkelser inden for designområdet. iF Design Award uddeles en gang om året af verdens ældste uafhængige designinstitution, iF International Forum Design GmbH i Hannover.

Lær mere

ProCargo CT1


… en pris for særlig udmærkelse inden for designområdet.

Lær mere

TopSystem


…en udmærkelse for de mest avancerede industriprodukter og -løsninger.

Køb nu

L-BOXX G4


L-BOXX G4 udmærkes med German Design Award 2018 som vinder for "excellent product design" i kategorien "Workshop and Tools". Prisen uddeles årligt af Rådet for Formgivning, den tyske mærke- og designinstans, der har som målsætning at fremme erhvervslivet også inden for designområdet.

Køb nu

Årets bedste mærke:


Fire år i træk kåres SORTIMO til "Årets bedste mærke". Forlaget ETM i Stuttgart har netop afholdt en afstemning blandt læserne af tidsskriftet WERKSTATT om de bedste mærker inden for service og aftersales. I kategorien "Værksteds- og biludstyr" har læserne nu valgt Sortimo i top for fjerde år i træk.

WorkMo


… for at skille sig ud inden for design og sætte nye standarder. Udmærkelsen "Special Mention" i kategorien "Transport".

Køb nu

Årets TopPerformer - SORTIMO


For andet år i træk kåres Sortimo til "Autoflotte TopPerfomer". En uafhængig markedsanalysevirksomhed fik til opgave af fagtidsskriftet Autoflotte at udspørge de vognparkansvarlige for forskellige virksomheder og vognparker af forskellige størrelser. Her opnåede Sortimo den bedste imageværdi i kategorien »biludbygning".

Sortimo HD


… for fremtidssikkert design i kategorien "Transport, trafik".

WorkMo


Pro-K Award udmærker WorkMo som fremragende løsning i kategorien "Lager- og transportsystem".

FlexRack


Det fleksible reolsystem FlexRack udmærkes med prisen »Best of Industriepreis 2016«.

Globelyst M


Bilindretningen Globelyst M udmærkes som "Best of Industriepreis 2013".

Bayriske små- og mellemstore virksomheders pris:


Juryen fra »Bayriske små- og mellemstore virksomheders pris" har i år udvalgt Sortimo International GmbH blandt 23 konkurrenter som prismodtager. Prisen tildeles for særligt kreative løsninger og fremragende virksomhedsmæssige præstationer.