text.skipToContent text.skipToNavigation
19-10-2020

Skræddersyet beskyttelse af specialværktøj er kun et par klik væk

Håndværkere leder hele tiden efter løsninger, som effektiviserer arbejdsdagen. Ikke mindst når det kommer til varebilen. Derfor er det nødvendigt, at varebilindretningen tilbyder gode organiseringsmuligheder, optimal pladsudnyttelse og skræddersyet design. Sortimo, Europas førende leverandør af indretning til varebiler, har hele tiden dette for øje, når de udvikler produkter og løsninger. Derfor har de for nylig lanceret mySortimo inlay, der er en digital løsning, som muliggør individuelle værktøjsindsatser til forskellige behov.

​​​​​
For håndværkere er ingen dag ens. Derfor kræver sikker og effektiv transport en organiseret og ryddelig bilindretning. Alt fra praktisk opbevaring til sikker og overskuelig bilindretning er vigtigt for at holde effektiviteten i top hele dagen. Med den nye løsning mySortimo inlay får du skræddersyede værktøjsbakkeindsatser, som giver højere produktivitet i en travl hverdag.

Skræddersyet efter dine behov

mySortimo inlay giver dig mulighed for at konfigurere optimale værktøjsbakkeindlæg helt efter dine individuelle behov. Det skaber højere produktivitet og giver en bedre beskyttelse af dyrt specialværktøj. Michael Pettersson, adm. direktør i Sortimo, fortæller:

- Blandt mange fordele sørger denne løsning for at beskytte værktøjet endnu bedre. Det giver bedre overblik og gør værktøjet endnu lettere tilgængeligt, og det bidrager til en mere effektiv arbejdsdag.

Han fortsætter:

- Når vi udvikler nye løsninger og produkter i Sortimo, tænker vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre slutbrugerens arbejdsdag endnu nemmere og mere effektiv. Det er mySortimo inlays et rigtig godt eksempel på.

Nem oprettelse i få trin

Det er meget nemt at skabe dine personlige værktøjsbakkeindlæg. Med et par klik med musen kan du oprette skræddersyede skumindsatser inde i din mySortimo-konto. Michael Pettersson forklarer:

- Du starter med at vælge, hvilken beholder værktøjsbakkeindlæggene skal oprettes i. Når billederne er uploadet, kan du tilpasse indlægget efter dine personlige behov, og så bestiller du værktøjsindlægget. Det bliver ikke meget nemmere.
​​​​​​​
mySortimo inlays administreres fra computeren via mySortimo. Her kan indlæggene gemmes, tilpasses eller omorganiseres.
Læs meget mere om mySortimo Inlay, og hvordan du får dine egne skræddersyet værktøjsbakkeindlæg her: https://www.mysortimo.dk/da/produkter/arbejdspladsindretning/inlays

 
Pressekontakt
Mikael Bondo Meyer

+4543552222
mmeyer@sortimo.dk