text.skipToContent text.skipToNavigation
04-10-2018

Gør varerummet til din mobile arbejdsstation

Mange håndværkere pendler fra opgave til opgave i løbet en enkelt arbejdsdag. En sådan hverdag stiller krav til de mobile transportsystemer, der bruges til at fragte værktøj og materialer mellem byggepladserne. Derfor har Sortimo udviklet WorkMo, der består af bærbare komponenter, som nemt kan samles og adskilles, transporteres og udvides til ex en værkstedsvogn eller arbejdsbænk, et arbejdsbord eller til en komplet arbejdsstation.

Lange arbejdsdage, hvor flere forskellige opgaver fylder agendaen, er ikke just en mangelvare hos håndværksvirksomhederne landet over. Efterspørgslen på fleksible varebilindretninger er derfor større end nogensinde før, og behovet er klokkeklart; Mange vekslende arbejdsopgaver kræver forskellige remedier, varierende arbejdsstillinger og et fuldt overblik over værktøj og materialer – alt dette uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Alt i én mobil løsning

Hos Sortimo er fleksibilitet og sikkerhed væsentlige produktparametre, og derfor har varebilindretningsleverandøren udviklet det multifunktionelle system WorkMo.

- Vi ved, at tilpasset indretning og alsidige opbevaringsmuligheder spiller en stor rolle for effektiviteten. WorkMo forener transportsystem, værkstedsreol, værkstedsvogn og arbejdsstation i en og samme løsning. På den måde kan du sammensætte systemet, som du har brug for den pågældende dag, fortæller adm. direktør hos Sortimo Skandinavien, Michael Pettersson.

WorkMo består af bærbare enheder til opbevaring af værktøj og materialer, som du kan kombinere og sammensætte, alt efter hvilke behov du har den pågældende arbejdsdag. Du vælger derfor selv, hvorvidt du vil udstyre din WorkMo-station med skuffer, opbevaringshylder, BOXXe og/eller kuffertudtræk. I kombination med tilbehøret kan stationen udvides med ex stikdåse, arbejdsplade og spændesystem og dermed blive omdannet til en funktionel arbejdsplads, hvor du kan tilpasse komponenterne helt efter dit eget behov. 

Pak ned, tag med, stil op og gå i gang

En dag på farten med WorkMo kan eksempelvis se således ud: Du fylder dine WorkMo-blokke hjemmefra, læsser varebilen og fastsurrer systemet. Så er du klar til at køre. Ved ankomst hos kunden læsser du din WorkMo af og sætter den på din Sortimo Roller, så du nemt kan rulle din arbejdsstation frem og tilbage mellem varebil og arbejdssted. Fælles for hele systemet er, at det forsvarligt opbevarer dit grej, men at det også kan fastsurres med Sortimos fastsurringssystem ProSafe.

- Løsningen ruster dig altså til arbejdsdagens mange forskellige opgaver fra det øjeblik, du laster varebilen. Det er funktionelt og effektivt, men gør også transporten mere sikker. Når du har det forkromede overblik over dit grej, ved du, at der ikke er løse genstande i varebilen, som kan skade dig eller resten af lasten. Og når du fastgør systemerne ved hjælp af fastsurring, øger det sikkerheden yderligere for både udstyret og dig som fører, afslutter Michael Pettersson. 

icon_balken-pressedownloads Download-Center
617 KB
Download som PDF
1.42 MB
icon_word-download
Download som en Word-fil
12.63 MB
icon_jpg-download
Download billeder
2.47 MB
Zip-Icon
Download hele pakken
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK