text.skipToContent text.skipToNavigation

I løbet af SR5-fordelsugerne, der løber indtil 31. august 2020 modtager du to fordele: får du dobbelt fordele:

Køb den nye SR5-bilindretning og få

10 labels inkl. påskrift og service gratis OG
en rabat på op til kr 3.750 på din nye bildekoration.

icon-anchor-labels
mySortimo labels
icon-anchor-graphics
mySortimo graphics
Sådan fungerer det:
mySortimo labels

Køb den nye SR5-bilindretning og få 10 labels inkl. påskrift og service gratis

Planlæg sammen med din salgsrådgiver, hvordan din nye SR5-bilindretning skal være og brug rådgivningen til sortering af dit værktøj og forbrugsmaterialer efter 5S-metoden. Du kan designe etiketterne i samarbejde med din salgsrådgiver eller vælge selv at designe dem online ved hjælp af vores labelkonfigurator efter indretningen af din bil.

Find din salgsrådgiver her

Konfigurer selv din SR5-bilindretning online. Efter dit køb modtager du en e-mail med en kampagnekode til 10 labels.

Konfigurer nu
Se her, hvordan du designer dine labels i forlængelse af dit køb:

* Tilbuddet gælder både ved et onlinekøb fra en Sortimo-afdeling eller -ProPartner og ved bestilling af din online konfigurerede SR5-indretning på www.mySortimo.dk / i mySortimo configuration. Gælder kun ikampagnetidsrummet - 31.08.2020. Det er ikke muligt at få udbetalt kontanter. Sortimo-forhandlere er udelukket fra kampagnen.

mySortimo graphics

Køb SR5 hos en Sortimo-afdeling eller -ProPartner og få op til kr 3.750 i rabat på dine nye bildekoration

Ved køb af en SR5-bilindretning giver din salgsrådgiver dig en god rabat på din bildekorationen. Brug One-Stop-shopping-tilbuddet og spar kostbar tid ved med ét slag at få omdannet din bil til et professionelt køretøj både udvendigt og indvendigt.**

** Tilbuddet gælder ved køb af en SR5-bilindretning i en Sortimo-afdeling eller deltagende ProPartnere. Rabatten gælder kun selve foliesættet, ikke monteringen på bilen. Gælder kun i kampagnetidsrummet indtil 31. august 2020. Det er ikke muligt at få udbetalt kontanter. Fås kun hos deltagende Sortimo-forhandlere.

Dette websted bruger egne cookies og tredjepartscookies til at analysere brugen af vores tilbud, til at personliggøre din browseroplevelse og for at præsentere dig interessante oplysninger. Yderligere informationOK