text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-sæt ProSafe MB Citan 2 tværstivere

Varenr.:   1000011379 |  Match code: STS 2.0 MBCI OS9 |  EAN: 4045294738501
 • udvid dit lastrum, og minimér dine kørsler
 • transportér lange og uhåndterlige genstande sikkert på taget
 • spar tid takket være den enkle håndtering
 • Lastsikringssystem ProSafe er integreret
 • Min. egenvægt tillader maksimal nyttelast
 • Vægt
  5,82 kg
 • Farve
  Sølv
  Sort
 • Kommer snart
  24.07.2024
kr 3.184,50

inkl. kr 636,90 moms (netto kr 2.547,60). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

TopSystem-sættet Eco ProSafe MB Citan indeholder allerede et integreret lastsikringssystem. TopSystemet har ProSafe integreret i hele tværprofilens længde. Således kan ProSafe-surringsremmene nemt, hurtigt og uden yderligere tilbehør hægtes i på hele fladen. Den yderligere anbringelse af gummi-indlæg på tværholderne forhindrer, at lasten forskubber sig og beskytter den også mod skader. ProSafe er det professionelle lastsikringssystem fra Sortimo. Det kan uden undtagelse både bruges på køretøjsproducenternes originale fastsurringspunkter, på Sortimo bilindretninger og på integrerede fastsurringspunkter i køretøjets bund. Med opgraderingen af tagbagagebæreren med ProSafe får du nu et universelt lastsikringssystem til det komplette køretøj – dvs. et remsystem som kan bruges overalt.

 

TopSystem-sættet Eco ProSafe MB Citan passer til bilmodellen:

- MB Citan fra årgang 2012 og frem, akselafstand 2697 mm, lavt tag (H1)

Sættet består af to tværholdere med en længde på 1250 mm, hvorved tagfladen udnyttes optimalt. Dermed får du den maksimale læsseflade med TopSystemet.

Monteringsmaterialet inkl. støttefødder er allerede en del af TopSystem-sættet Eco ProSafe.

Med dette sæt får du helt ny opbevaringsplads til din varevogn. Sortimos TopSystem-tagbagagebærer giver ikke kun ekstra plads på køretøjets tag, men giver dig også mulighed for sikkert at transportere store og lange genstande. Tagbagagebæreren har en meget lav vægt på grund af sin lette konstruktion, hvilket giver dig mulighed for maksimal last. Sortimo TopSystemets bæreevne er på op til 50 kg pr. tværholder. I denne forbindelse skal der også tages hensyn til køretøjets maksimale taglast. Takket være det korrosionsbestandige materiale har TopSystemet desuden en lang levetid. Det integrerede ProSafe surringssystem muliggør en let og hurtig lastsikring på højeste niveau. Med tilbehøret til TopSystemet, som eksempelvis lastbegrænseren (varenummer: 1000005398) kan du udvide din tagbagagebærer med praktiske hjælpemidler, der gør lastsikringen på taget endnu nemmere for dig – så du kan komme hurtigere af sted og ud til dine kunder. Billederne er eksempler og kan afvige alt efter det valgte køretøj. Sortimo anbefaler, at monteringen sker hos en Sortimo-afdeling, en Sortimo-station eller en certificeret monteringspartner. Hvis du ønsker en individuel konfiguration med andre tilbehørsprodukter, som for eksempel en stigelift til bagagerummet eller vanger, bedes du kontakte os telefonisk på 43 55 22 22.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Vægt 5,82 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvaniseret stål
Rustfrit stål
EPDM
PA6
Udformning 2 Querträger
Længde i mm 1250
Variant Tværbærer ProSafe
Producent af køretøj Mercedes-Benz
Nissan
Renault
Køretøjsmodel Citan 2012 - 2020
NV250 2019 -
Kangoo Maxi Z.E. 2017 -
Akselafstand i mm 2697
Tagform Normalt tag
Tagform Producentens navn H1
Type drev Forhjulstræk
El
Variant med åbning bagtil Dobbeltdøre
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads