text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Ford Transit Courier 14 2 på tværs

Varenr.:   1000020487 |  Match code: STS 2.0 FOCOUR OS2 |  EAN: 4014599449207
 • udvid dit lastrum, og minimér dine kørsler
 • transportér lange og uhåndterlige genstande sikkert på taget
 • spar tid takket være den enkle håndtering
 • Lastsikringssystem ProSafe er integreret
 • Min. egenvægt tillader maksimal nyttelast
 • Udvendige mål (LxBxH)
  1.900 x 288 x 110 mm
 • Vægt
  5,28 kg
 • Farve
  Ikke tilgængelig
 • Kommer snart 16.10.2023
kr 3.201,25

inkl. kr 640,25 moms (netto kr 2.561,00). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

der er et integreret lastsikringssystem inkluderet i TopSystem Set ProSafe Ford Transit Courier 14. ProSafe er indbygget i hele tværprofilen af TopSystem tagbagagebæreren. Derfor kan ProSafe spændestropperne nemt og hurtigt fastgøres på hele overfladen uden brug af ekstra tilbehør. Ved at montere gummi-indsatser på tværstiverne forhindres lasten i at flytte sig, samtidig med at den beskyttes mod beskadigelse. ProSafe er Sortimo's professionelle lastsikringssystem. Den kan bruges på bilens producentens originale fastsurringspunkter, på Sortimo reolsystemet og også på de fastsurringspunkter, der er integreret i køretøjets gulv. Ved at eftermontere ProSafe på din tagbagagebærer har du nu et integreret lastsikringssystem til hele køretøjet, dvs. et laste system der passer til alle.

 

TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom H2 kan installeres på følgende køretøjstype:

- Ford Custom, fra modelår 2014, Akselafstand 2933 og 2489 mm, højt tag (H2).

sættet består af tre tværstiver med en længde på 1250 mm, så tagets overflade kan udnyttes fuldt ud. TopSystem sikrer således, at den maksimale lastplads er til din rådighed.

monteringsmaterialet og støttebenene er allerede inkluderet i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette sæt får du helt ny opbevaringsplads til din varevogn. Sortimos TopSystem-tagbagagebærer giver ikke kun ekstra plads på køretøjets tag, men giver dig også mulighed for sikkert at transportere store og lange genstande. Tagbagagebæreren har en meget lav vægt på grund af sin lette konstruktion, hvilket giver dig mulighed for maksimal last. Sortimo TopSystemets bæreevne er på op til 50 kg pr. tværholder. I denne forbindelse skal der også tages hensyn til køretøjets maksimale taglast. Takket være det korrosionsbestandige materiale har TopSystemet desuden en lang levetid. Det integrerede ProSafe surringssystem muliggør en let og hurtig lastsikring på højeste niveau. Med tilbehøret til TopSystemet, som eksempelvis lastbegrænseren (varenummer: 1000005398) kan du udvide din tagbagagebærer med praktiske hjælpemidler, der gør lastsikringen på taget endnu nemmere for dig – så du kan komme hurtigere af sted og ud til dine kunder. Billederne er eksempler og kan afvige alt efter det valgte køretøj. Sortimo anbefaler, at monteringen sker hos en Sortimo-afdeling, en Sortimo-station eller en certificeret monteringspartner. Hvis du ønsker en individuel konfiguration med andre tilbehørsprodukter, som for eksempel en stigelift til bagagerummet eller vanger, bedes du kontakte os telefonisk på 43 55 22 22.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Længde i mm 1250
Vægt 5,28 kg
Materiale(r) Aluminium
Rustfrit stål
PA6
stål
Udformning 2 Querträger
Variant Tværbærer ProSafe
Producent af køretøj Ford
Køretøjsmodel Transit Courier 2014
Akselafstand i mm 2489
Tagform Normalt tag
Tagform Producentens navn H1
Variant med åbning bagtil Dobbeltdøre
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads