text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick starter kit Værktøjsbakke

Varenr.:   1000018831 |  Match code: PC SS WKZTG |  EAN: 4014599143877
 • ProClick-værktøjsholder M inkl.
 • 1 x ProClick-værktøjskar
 • 2 x ProClick-holder og 1 x ProClick-batteriholder
 • 1 x ProClick-sømtaske M
 • 1 x ProClick-værktøjstaske M 14
 • Udvendige mål (LxBxH)
  482 x 440 x 392 mm
 • Vægt
  5,63 kg
 • Farve
  Sort
  Sølv
  Sortimo Blå
  RAL 9017 Trafiksort
 • På lager
kr 2.279,13

inkl. kr 455,83 moms (netto kr 1.823,30). Pris pr. stk., plus fragt

Produktbeskrivelse

Værktøjsholderen fra ProClick-startsættet er den perfekte introduktion til EcoSystemerne ProClick og L-BOXX.

Forbindelsen til ProClick-værktøjstaskerne skabes for det første via de seks integrerede grænseflader på forsiderne og for det andet via tre stropper på forsiden, hvor ProClick-holderen kan fastgøres. Den robuste kunststofbund beskytter ikke kun holderen og dennes indhold mod stød og smuds, den gør det også muligt at klikke den på alle L-BOXXe via de integrerede koblingsarme. På den måde kan værktøjsholderen transporteres sammen med L-BOXXen fra bilen til anvendelsesstedet i kun én arbejdsgang. Naturligvis kan holderen også integreres perfekt i enhver Sortimo bilindretning. Via denne kobling kan den valgfrie værktøjsbakke ligeledes integreres, hvilket giver ekstra opbevaringsplads under værktøjsholderen. Det polstrede metalhåndtag og skulderremmen gør det behageligt at bære værktøjsholderen, selv med en maks. belastning på 24 kg.

Den har et stort opbevaringsrum til værktøjer og forbrugsmaterialer, der er tilgængeligt via åbningen foroven og let at se ned i. Lommerne og stropperne indvendigt og på ydersiderne bidrager desuden til et bedre overblik og til at holde orden. I lynlåslommen på holderens forside er der plads til stiksave, ligesom der er plads til vaterpasset i de integrerede velcrobånd på oversiden.

Sættet består af

1 x ProClick-værktøjsholder M

1 x ProClick-værktøjsbakke

2 x ProClick-holdere

1 x ProClick-sømtaske M

1 x ProClick-værktøjstaske M 14

1 x ProClick-batteriholder

ProClick-systemet er et nyt produktsortiment til mobile arbejdsopgaver, som er en del af alle håndværkeres og serviceteknikeres arbejdsdag. Sammen med joint venture-selskabet BS Systems har Sortimo og BOSCH med ProClick udviklet et produktsortiment, som gør det muligt at bære værktøjer og arbejdsmaterialer direkte på kroppen ved hjælp af tekstiltasker. Disse kan desuden integreres perfekt i EcoSystemet fra Sortimo og BOSCH. Det betyder, at det er kompatibelt med en lang række produkter, der allerede er i Sortimos og BOSCHs produktprogram – uafhængigt af mærke. Unlimited possibilities with one click: Det patenterede system består af to vigtige elementer: ProClick-holderen og krogen. Når begge dele sættes sammen, lyder der et "klik", hvilket betyder, at krogen er gået i hak og er sikkert fastgjort. ProClick-systemet kan bruges i næsten alle situationer i arbejdsdagen. ProClick-holderen kan nemlig ikke kun fastgøres til taskerne med kroge, men også i de kendte Sortimo ProSafe-huller. På den måde kan ProClick-produkterne også bruges som tilbehør i bilindretningen, eller modsat kan bilindretningen bruges som praktisk opbevaringssystem til ProClick-taskerne, der kan tages med til anvendelsesstedet med værktøjsbæltet. Ud over de beskrevne holdermuligheder i bilindretningen har andre Sortimo-produkter, som AutoAssistenten eller C-BOXXen, allerede holdere til ProClick-taskerne. På den måde kan disse også hænges på og bruges som ekstra opbevaringsmulighed. ProClick-taskerne fås i diverse størrelser og modeller. De består af robust polyester (1000 den) og er forsynet med praktiske opdelinger, stropper og holdere, så værktøjer og forbrugsmaterialer har deres faste plads og er lette at komme til. Netop i forbindelse med værktøjsbæltet giver ProClick-taskerne i modsætning til bukselommer perfekt overblik over arbejdsmaterialer og kan afhængigt af anvendelse udstyres på forhånd og udskiftes hurtigt. Refleksstriberne på siden gør dem også synlige i mørke og giver ekstra beskyttelse – især i de mørke vintermåneder.(Illustrationer, dekorativt materiale ikke inkluderet; Levering kun i Danmark)

Tekniske detaljer
Udvendige mål (LxBxH) 482 x 440 x 392 mm
Vægt 5,63 kg
Materiale(r) Polyester
ABS
PA
PP
Stål
Anmeldelser
Giv os din mening om dette produkt
Vælg hvor mange stjerner produktet får fra dig
  Dokumenter og downloads